Poslednji dan 2022.god 20 stepeni

Poslednji dan 2022. godine obeležiće maksimalne dnevne temperature do 20C. Snežna novogodišnja čarolija ove godine izostaje.

Tokom dana danas, najavljuju meteorolozi  pretežno sunčano. Najtoplije će biti na zapadu Srbije gde se očekuje čak 20 stepeni. U novogodišnjoj noći suvo, a temperatura od -1 stepen na istoku i jugu do 8 stepeni.

Prvog dana Nove godine po kotlinama i dolinama reka južne i jugozapadne Srbije mestimično magla, koja će se ponegde zadržati i tokom prepodneva. U ostalim predelima pretežno sunčano ili malo oblačno. Vetar slab, južnih pravaca.

Jutarnja temperatura od -1 do 8 stepeni, a najviša od 11 do 18 stepeni.

U ponedeljak ujutro po kotlinama i dolinama reka južne i jugozapadne Srbije mestimično magla, koja će se ponegde zadržati i tokom prepodneva. U ostalim predelima pretežno sunčano ili malo oblačno. Vetar slab, južnih pravaca. Jutarnja temperatura od -1 do 6 stepeni, a najviša od 11 do 18 stepeni.

Slično vreme u utorak. Ujutro po kotlinama i dolinama južne i jugozapadne Srbije mestimično magla. U ostalim predelima pretežno sunčano ili malo oblačno. Vetar slab i umeren, južnih pravaca, posle podne i uveče u skretanju na severozapadni pravac i u pojačanju. Jutarnja temperatura od -1 do 7 stepeni, a najviša od 11 do 17 stepeni. Upozorenje: Uveče postepeno povećanje oblačnosti na severu ali će se zadržati suvo vreme.

RTS/RHMZ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.