Čestitka gradonačelnika za Novu godinu

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković u ime Grada Valjeva i u svoje ime, uputio je čestitku svim građanima Valjeva.

„Čestitam Novu godinu, sa željom da u 2023. godini ostvarimo sve ono što smo započeli prethodnih godina. Naredne godine očekuje nas puno lepih stvari, koje će unaprediti život Valjeva i Valjevaca! Snovi generacija Valjevaca biće ostvareni i Valjevo će biti grad kojim ćemo se ponositi. Radujem se svemu onome što nas čeka i pozivam vas da nastavimo zajednički da gradimo lepšu budućnost!

Neka nam 2023. godina bude godina ispunjena zdravljem, srećom i blagostanjem“, kaže se u novogodišnjoj čestitki gradonačelnika Valjeva.

 

3 comments on “Čestitka gradonačelnika za Novu godinu

 1. Одушевљени грађанин

  Честитам и ја Нову годину „градоначелнику“ и од срца му желим да му се мандат већ данас заврши. Боље му је да пика лопту јер у том случају само лопту може да уништи.

  Reply
 2. Valjevac

  Pomoćni trener da sedi na klupi a ne da vodi prvi tim. Ko Nas kleo s’njim nije dangubio. Treba čoveku reći istinu gde mu je mesto. Ovo je Tiranija Grada sa ovakvim likovima …..“ a Tirjanstvu stati nogom za’vrat dovesti ga poznaniju prava to je ljudska dužnost najsvetlija“ što rekao Njegoš

  Reply
 3. Radnik GU

  Hvala. gradonačelniku što je poželeo,sve najlepše da nam se ostvari u ovoj godini…Gradonačelniče Lazare,dali znate da u Gradskoj upravi,postoje radnici koji primaju ispod minimalna …Njima se doplaćuje do minimalca,nije greška(doplaćuje do minimalca).Svi imaju srednju školu,a ne mogu da imaju veće plata, zbog raznih stručnjaka sa raznih fakulteta.A sto se tiče sidikata oni dremaju,sto bi se borili za ove na minimalcu.Glavni i najveći sidikat koji je u GU vodi ga čovek iz Degurića,zamisli bori se iz Degurića,mesto da je u GU svaki dan.Drugi presednik je VD super,godinama VD.Nije da nisu se borili,borili su se,da se njima priznaju više škole.Mi ne možemo da dobijemo solidarnu pomoć,ako daju nama gle ćuda,bune se ovi koji imaju fakultete,hoću i oni…Svima srećna nova godina,hvala gradonačelniku na svemu i želim sve najlepše u ovoj.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.