Opremljen amfiteatar u Srednjoj školi u Mionici

Srednja škola u Mionici dobila je kompletno opremljen amfiteatar sa 55 mesta. Pre tri godine škola je potpuno  rekostruisana, a ovaj projekat je nastavak ulaganja. Postavljeni su novi projektori, nameštaj, stolice, zidna platna i dr. Na osnovu konkursa za dodelu sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja Ministarstvo pravde podržalo je ovaj projekat sa gotovo 700 hiljada dinara.

– Srednja škola je bila ažurna, pripremila dokumentaciju i rezultati rada su vidljivi. Imamo novi i moderno opremljen amfitetatar koji će koristiti profesorima i učenicima. Zahvaljujem se Ministarstvu pravde na izdvojenim sredstvima. Ulaganje u obrazovanje je veoma važno i zato smo uz pomoć države uspeli da potpuno renoviramo i srednju i osnovnu školu u Mionici. Izdvojeno je 338 miliona dinara. Svaki uspešno realizovan projekat nam daje ogromnu motivaciju da nastavimo dalje sa ulaganjima– rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Iz Srednje škole „Mionica“ naglašavaju da  je opremanjem amfiteatra škola dobila potpuno nov i multifunkcionalan prostor koji će u velikoj meri unaprediti nastavu, kao i vannastavne aktivnosti. Dodaju da će se održavati brojne radionice i predavnja za učenike, a značajno će biti za izvođenje dodatnih vežbi turističko-hotelijerskog smera.

5 comments on “Opremljen amfiteatar u Srednjoj školi u Mionici

    1. Bobanee

      Pozdrav za cika Bobana, vidi se da je coveku stalo do imidza amfiteatra, a za sela i vodu ga bas zabole nesto…

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.