Na sednici Skupštine ostavka i imenovanje

Gradski odbornici potvrdili su ostavku glavnog urbaniste , a imenovali novog direktora Centra za socijalni rad.

Na sednici gradske Skupštine najpre je konstatovana ostavka sada već bivšeg urbaniste Jasne Mićić.Da su odbornici očekivali ovakav ishod potvrdjuje i činjenica da se na trenutak čulo i pljeskanje u Sali.

Odbornik Dragan Popović Pop za govornicom je rekao: „Moram da se ovde zahvalim gradonačelniku jer danas smo ispratili štetočinu, glavnog urbanistu. Mnogo štete nam je nanela ova osoba , ali nikad nije kasno da ode , zato hvala“.

Šef odborničke grupe SPS-a Djordje Pavlović je pre svega insistirao na odgovornosti. „U redu je podneti ostavku , ali ovde je prvo urbanista morala da podnese izveštaj o tome šta je radila i da snosi odgovornost za ono što jeste ili nije uradila , a trebalo je“, rekao je izmedju ostalog Pavlović.

Na istoj sednici izabrana je i vršilac dužnosti direktora Centra za socijalni rad. Tako da je novi vd direktor Teodora Jovanović diplomirani defektolog  – specijalni pedagog. Ona je na ovom mestu zamenila Katarinu Milićević koja je dužnost direktora Centra obavljala u proteklim godinama.

Ostavku na mesto odbornika na istoj sednici podneo je Ivan Beljić SNS jer je u medjuvremenu imenovan za vršioca dužnosti direktora JP Kolubara.

4 comments on “Na sednici Skupštine ostavka i imenovanje

 1. Коста

  За аутора текста. Не може Теодора (женски род) бити вршилац дужности. Може само бити ВРШИЛИЦА.

  Reply
 2. Слободан Ружић

  Како запослени у Градској управи могу да буду одборници ????

  Reply
  1. Bratislav

   To je pravo piitanje! Nikada nije moglo jer zakon o lokalnoj samoupravi to ne dozvoljava. A pitanje kako je moglo to znači za nekoga važi aki ko je odgovoran za to- verifikaciona komisija ili! …?

   Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.