Na Divčibarama u toku izgradnja bike parka

Radovi na izgradnji bike parka na Divčibarama uveliko traju . Biciklistički park je projekat koji zajedno realizuju Grad Valjevo I ministarstvo trgovine , turizma I telekomunikacija.

Naime Turistička organizacija Valjeva konkurisala je za sredstva kod pomenutog ministarstva  nakon čega je ministarstvo opredelilo 11 miliona dinara bespovratnih sredstava. Grad Valjevo učestvuje u ovom projektu sa dodatnih 3,5 miliona dinara.

Planirani završetak radova na izgradnji “Bike parka” je šest meseci od dana zaključivanja ugovora.

Na Divčibarama je pored ostalih infrastrukturnih radova predvidjena i izgradnja parkinga  kod motela Pepa. U pitanju je parking koji će imati 42 mesta za parkiranje automobila, 14 mesta za parkiranje autobusa i dva mesta za vozila invalidnih lica.

Investicija izgradnje ovog parkinga koštaće 25 miliona sa PDV-om

11 comments on “Na Divčibarama u toku izgradnja bike parka

 1. Valjevac

  To Divčibarama treba. Kanalizacija voda struja nisu važne. Valjevci plaćajte poreze da se drugi po Divčibarama gone točkove. Dokle ide iživljavanie Ove vlasti.

  Reply
 2. Valjevac

  U toku je izgradnja vodovodne mreze i rezervoara, velike trafo staniice za napajanje celih Divcibara a krece i kanalizacija sa postrojenjem za preciscavanje. Ili si neobavesten ili zlurad al valjevac nisi svakako.

  Reply
 3. Dragan

  u komentarima ste zapeli za vodu kanalizaciju i struju kao da je to naj bitnije u planini. idite u prirodu na svez vazduh da odmorite a ne da imate luksuz. puna podrska vlasti sto sredjuje divcibare.

  Reply
  1. Zavičaj

   Tako je Dragane hoće kanalizaciju zašto si u prirodi,prihvati se za borić i pogled negde u daljinu to je zdravlje i seti se zavičaja

   Reply
 4. De lako matori

  Zaludan pop i goveda krsti,postoje li prioriteti rodjaci u vasim zivotima bre,razvalili ste ovu divnu planinu zarad vasih interesa ,kamo voda,kanalizacija dom zdravlja kamo pijaca ne to vas ne zanima samo me zanima dokle dokle …

  Reply
 5. sin anarhije

  Lik zvani dragan ocito kuci ide u poljski wc a na visoravni zvanoj Divcibare , neka zna i to , daj Boze da je ikada bio , jer da je bio , znao bi da pored crkve u centru protice KANALIZACIONI potok , koji se leti oseca samo tako … on je od onih koji udisu svez vazduh , a kad ga potera samo cucne iza prvog stabla … . voda mu i ne treba , skuplja rosu sa lisca …

  Reply
 6. sin anarhije

  Zaista ti savetujem da dobrovoljno posetis ustanovu ispod petog puka , vidis da si zreo za tamo …

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.