Veliki uspeh na Kupu Srbije

Predhodnog vikenda u Čačku održan je Kup Srbije u karateu za Poletarce, Pionire i Nade. Na kupu je u dva dana nastupilo oko 600 plasiranih takmičara i oko 120 klubova iz sva tri karate saveza.

U subotu 26.11.2022 godine održano je takmičenje u kategoriji kata gde je Karate klub 014 iz Valjeva nastupio sa šest plasiranih takmičara u osam pojedinačnih i jednoj ekipnoj disciplini. Kata tim Nada u sastavu Ana Živanović, Tamara Dražić i Ivana Matić, osvojio je treće mesto i bronzanu medalju. U kategoriji Pionirki Dina Drinčević osvojila je treće mesto i bronzanu medalju. U kategoriji muških nada Ognjen Drinčević se plasirao u finale i zauzeo drugo mesto osvojivši srebrnu medalju. U kategoriji ženskih nada u klasi C Tamara Dražić zauzela je prvo mesto i okitila se zlatnom medaljom, Ana Živanović zauzela je treće mesto i  osvojila bronzanu medalju, u klasi D Anđela Mitrović je u finalu izvojevala pobedu i okitila se zlatnom medaljom.

U nedelju 27.11.2022 u kategoriji borbi nastupilo je pet takmičara Karate kluba 014 Valjevo ali usled veoma jake konkurencije i pored korektnih nastupa nije se moglo stići do nekog od odličja.

U kategoriji kata u apsolutnoj kategoriji nedostajalo je malo sportske sreće u žrebu i kad se na to doda u najblažem smislu rečeno kontraverzno suđenje zaključujemo da se u ovom momentu nije moglo više od postignutog.

Kup Srbije je pored državnog prvenstva jedno od najjačih takmičenja i takmičenje koje se boduje za ukupan plasman i reprezentativni angažmana, uspeh naših takmičara neće moći da prođe neopaženo od selektora nacionalnih timova.

Uprava kluba na čelu sa predsednikom Vladanom Živanović i trenerski tim u sastavu Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milan Lepojević, Vladan Živanović i Milenko Lukić, veoma su zadovoljni postignutim rezultatima na Kupu Srbije. Ovakvi uspesi naših takmičara daju nam vetar u leđa da u budućem periodu radimo još predanije i još ozbiljnije kako bi se postizali dobri rezultati i na međunarodnoj karate sceni. Nadamo se da će fenomenalni rezultati Karatista Karate kluba 014 Valjevo, biti prepoznati od nadležnih prilikom raspodele novčanih sredstava za sport u našem gradu, kao što se grad Valjevo uvek može reprezentativno prepoznati po našem klubu na svim našim nastupima..

KK014

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.