Оtvoren prvi Мaxi supermarket na Divčibarama

Posetioci i meštani Divčibara, omiljenog planinsko-turističkog mesta nadomak Valjeva, dobili su u Gođevačkoj ulici broj 2 prvi Maxi supermarket, opremljen bogatim asortimanom kvalitetnih proizvoda i uređen po najsavremenim standardima.

Kupce u modernom enterijeru prodavnice, uz topao osmeh i ljubaznost zaposlenih, očekuje široka paleta prehrambenih i neprehrambenih artikala. Prepoznatljiv arsotiman Maxi pijace donosi raznovrstan izbor uvek svežeg voća i povrća a užitku pri nabavci doprineće i ukusna sveža peciva sa odeljenja pekare.

Uz prijatnu komšijsku uslugu i svakodnevnu asistenciju zaposlenih odabir pri nabavci dodatno je olakšan, a ugodna i brza kupovina obezbeđena je zahvaljujući mogućnosti plaćanja na dve regularne i dve samouslužne kase.

Otvaranjem novog Maxi supemarketa na planini Maljen, prvog u srcu turističkog naselja Divčibare, kompanija Delez Srbija nastavlja da čini ponudu i uslugu po najvišim standardima još dostupnijim građanima širom zemlje.

11 comments on “Оtvoren prvi Мaxi supermarket na Divčibarama

 1. Turista

  Bravo 👏 pa se neće više izdrkavati seljanka iz Tometinog polja neljubazna i stalno ljuta a cene kao u Sent Moritzu,recimo Cedevita koju kupim u Apoteci u Valjevu je 140 din gore je 250,čokolada Menaz koja je u Valjevu 89fl din gore je 120 ili uljani razredjivac koji je gore 1l ,600 din u Valjevu je 280din

  Reply
 2. Dragan

  Dali se neko zapitao ,zašto Europrom za ove godine nije otvorio prodavnicu na Dovčibarima.A dobro znamo da nema sela i oko Valjeva mesta da nema prodavnicu….

  Reply
 3. Dragan

  pravi turisti jedu i piju u hotelima i restoranima. ovo je ovoreno za sirotinju a neznam sta ce oni na planini uopste

  Reply
   1. Rex

    Da podsetim, na Divčibarama ima i vikendaša, koji jedu i piju u svojim vikendicama. Dakle, radi se o kategoriji koja ne spada u turiste koji sede po hotelima i restoranima, a nisu ni kako kažete „sirotinja“. Njima je ova prodavnica itekako dobro došla jer više neće morati da iz svojih gradova donose hranu i druge kućne potrepštine.

    Reply
 4. Еколошке кесе од злата

  Сиротиња летује по хотелима а богаташи у својим викендицама. Поздрављам одлуку да Делез отвори Макси маркет на Дивчибарама јер би био ред да помогнемо Белгијске власника да зараде продајућиа кесе за 12 динара по ком, то је права еколошка пљачка.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.