Zapaljeni automobili porodice Panić u centru Valjeva

Četiri automobila zapaljena su jutros oko 4.40 časova u dvorištu porodice Panić u Knez Miloševoj ulici u centru grada. Video nadzor je snimio za sada neidentifikovanog piromana, za kojim policija traga.

U namerno podmetnutom požaru totalnu štetu su pretrpeli „sitroen C 1” i „fiat 500 L”, dok je „mercedes A” teško, a „mini kantrimen” lakše oštećen. Automobili su u vlasništvu nekadašnjeg košarkaša Metalca a sadašnjeg košarkaškog trenera Vladimira Panića, te njegovog brata i majke, koji žive u porodičnoj kući u dvorištu u Knez Miloševoj ulici.

Vladimir Panić je ispričao novinarima da je njihova podstanarka primetila da se neko kreće po dvorištu, da bi ubrzo poto došlo do požara, posle čega je on pozvao vatrogasce koji su sprečili da se vatra proširi na kuće i komšiluk.

Počinioca su snimile kamere video nadzora, pa se na snimku vidi muškarac koji zapaljivom smesom poliva dva automobila, da bi se vatra vrlo brzo potom proširila i na ostala vozila u dvorištu.

Uviđaj su obavili pripadnici policije i tužilaštva, a Panić je rekao da im je izneo svoje sumnje ko bi mogao biti naručilac ove doverzije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.