Saopštenje SNS:Srpska napredna stranka danas slavi svoju slavu – Svetu Petku

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu obeležio je stranačku slavu Svetu Petku. Ceremonija rezanja slavskog kolača, obavljena je u stranačkim prostorijama.

Poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo Lazar Gojković, poželeo je svim članovima, simpatizerima i građanima Valjeva koji danas slave da u zdravlju, miru, sreći i ljubavi proslave ovaj veliki praznik.

“Svim građanima Valjeva i Srbije koji danas slave, članovima Srpske napredne stranke čiju slavu danas obeležavamo, čestitam i želim puno zdravlja, sreće i uspeha. Ujedinjeni u veri, ljubavi prema Bogu i prema Srbiji, ujedinjeni u Srpskoj naprednoj stranci predvođeni odgovornom politikom predsednika Aleksandra Vučića, siguran sam da ćemo uspeti da se odupremo svim izazovima koje pred nas stavlja ovo teško vreme u kome se ceo svet nalazi. Kao što se Sveta Petka smatra zaštitnicom žena, dece, starijih, bolesnih, gladnih, tako se i mi trudimo da najviše pomažemo upravo tim kategorijama ljudi, a ono što možemo da uradimo na lokalnom nivou je da unapređujemo život u Valjevu i da se bavimo rešavanjem višedecenijskih problema“, poručio je poverenik GrO SNS Valjevo Lazar Gojković.

Uz slavski kolač, žito i vino, obeležen je ovaj svečani dan, sa željom da nam uspesi u borbi za bolji život naših građana budu još veći.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo

7 comments on “Saopštenje SNS:Srpska napredna stranka danas slavi svoju slavu – Svetu Petku

  1. Неозбиљно

    Чини ми се да Радоица из Тубића стоји мало по страни, није у првом плану, дај да се мало поради на томе да човек буде у првом плану.

    Reply
  2. Одушевљени грађанин

    Од када секташи обележавају православне обичаје?

    Reply
    1. Obavesteni

      Sveta petka se mrtva prevrce u gorbu ko je slavi i kakvi sulikovi na slavi!!!

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.