Pretežno sunčano sa temperaturama oko 20C

Nakon hladnog jutra danas pretežno sunčano, uz malu i umerenu oblačnost. Vetar slab jugoistočni, koji će uveče i noću u košavskom području biti u pojačanju. Najniža temperatura od 4 do 10, a najviša od 21 do 24 stepena.

Subota: Jutro hladno, po kotlinama i dolinama reka i maglovito. Tokom dana malo i umereno oblačno, suvo i toplo. Vetar slab, u košavskom području umeren, a na jugu Banata povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 4 do 12, a najviša od 22 do 25 stepeni.

Nedelja: Prolazno naoblačenje uz pad temperature i pojačan severozapadni vetar, tek ponegde sa slabom, kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren, na severu i istoku povremeno i jak severozapadni. Najniža temperatura od 5 do 12, a najviša od 18 do 21 stepen.

Ponedeljak: Jutro hladno, po kotlinama i dolinama reka i maglovito. Tokom dana malo i umereno oblačno, suvo i toplo. Vetar slab, u košavskom području umeren, a na jugu Banata povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 6 do 11, a najviša od 21 do 23 stepena.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 11.10.2022. do 15.10.2022.)
Od utorka do četvrtka umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima. Zatim pretežno sunčano uz manji porast temperature.

RTS/RHMZ

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.