Maša najbolje isplivala u Leskovcu

U Leskovcu je  održan međunarodni plivački miting „Leskovački pobednik“, u konkurenciji 210 plivača iz Bugarske, Severne Makedonije i Srbije, učestvovalo je osam plivača Valisa predvođenih trenerom Branislavom Kovačevićem.

Najuspešnija takmičarka je bila Maša Radojević koja je osvojila tri zlatne medalje u svojoj kategoriji i to u disciplinama: 50m slobodno, 50m delfin i 100m leđno, dok je u disciplini 100m slobodno u cilj ušla kao drugoplasirana.

Natalija Kovačević je bila najbolja u svojoj kategoriji u disciplinama 50m i 100m leđno, u disciplini 50m slobodno je stigla do srebrne medalje dok je u disciplini 200m mešovito stigla do bronze.

Odličan nastup imala je i Andrijana Marić, koja je u diciplinama 50m slobodno i 50m leđno stigla do srebrne medalje, dok je u disciplinama 100m slobodno i 50m leđno trke završila kao trećeplasirana. Jovančić Đurđa je do dva srebra stigla u disciplinama 50m i 100m leđno. Prostran Sofija je bila druga u disciplini 50m prsno, dok je Andrej Milivojević isti uspeh ostvario u disciplini 100m prsno.  Jevtić Ana je u disciplinama 50m slobodno i 100m leđno osvojila bronzane medalje.

 

PK VALIS

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.