GO NOVI DSS:Gradjani plaćaju cirkusku predstavu SNS-a i SPS-a

“Dok je Valjevu njih , ništa gore nam se ne može desiti”, navodi se u Saopštenju za javnost GO Novi DSS. Saopštenje ove partije prenosimo u celosti:

“Dok je Valjevu njih , ništa gore nam se ne može desiti.
Baš tako bi se moglo opisati kolektivno odsustvo razuma u političkom obračunu SNS a i SPS a.
Jedni ne znaju , a drugi imaju neki vid političke amnezije .
Kada se kao zaštitnik građana Valjeva pojavio Đorđe Pavlović sa neospornim legitimitetom u nestručnosti i bahatosti koju je više puta pokazao, onda građani imaju samo NADU da će se pojaviti neko drugi .

U njegovo vreme na  mestu direktora u Vodovodu – Valjevo rezultati su bili iznad “ Proseka “  za pozivanje na odgovornost jer je samo po zvaničnim izveštajima :
1 . 2013 god neto gubitak  bio 61 milion dinara
2.  Od 2013 do 2015 god broj korisnika je ostao isti
3. Prekoračena sredstva za reprezentaciju za više od 280 %
4 . Prekoračena sredstva propagande za 336 %

Braniti građane Valjeva od  nezakonitih odluka direktora Toplane i gradonačelnika Lazar Gojkovića  je licemerstvo koje prevazilazi i njega samog.
U ovom sporu neznanja, manipulacija i spinovanja da budemo  utemeljeni do nivoa zvaničnih podataka :
Cena energenta se od kraja  grejne sezone u aprilu  2022 god do danas povećala za 11 % .

Pravo pitanje je koliko cena energenata participira u ceni grejanja i da li se ovim poskupljenjem pokriva i neka druga “ Crna rupa “ u poslovanju Toplane.

Drugo pitanje,  zašto je ukinut popust za plaćanje po računu pre dospeća valute ?

Treće pitanje je kakve su to odluke koje se donose bez potpisa i overe osnivača Javnog Preduzeća?

I umesto da svi budemo odgovorni prema građanima Valjeva i zajedno postavimo održivu strategiju kako bi sačuvali dovoljno količinu energenata ,  a sistem daljinskog grejanja učinili dovoljno efikasnim , građani Valjeva plaćaju
Cirkusku predstavu SNS- a i SPS-a .

GO NOVI DSS VALJEVO “

 

14 comments on “GO NOVI DSS:Gradjani plaćaju cirkusku predstavu SNS-a i SPS-a

 1. Da se zna

  Pa stvarno neverovatno !!!! Ajmo po hijerarhiji: Kou je funkciju imao mr Saša Pavlović koji je sada u Novom DSS-u. U DSS u je bio ispred DSSi član UO direktoru Vodivoda Đorđu Pavlovića i koji je glasao za sve izvestaje u periodu kojo su navedeni u tekstu. Čovek koji je mogao da glasa protiv izvestaja je upravo Saša ili da upozna neobavešteni deo DSS_a.
  Toliko o doslednosti za rukovodstvo Novog DSS a u Valjevu koje sada vegetira saopštenjima a niko i ne zna ko je rukovodstva DSSa u ovom gradu.

  Reply
 2. Nisu svi izdali

  gospodinu “ Da se zna “ koji se zove Đorđe P.
  I participira u jednoj crvenoj stranci…
  Jedini put kada je mr Saša Pavlović glasao je onda kada su dotičnog smenili.

  Reply
  1. NapreDNO

   Vi stvarno mislite da se Pavlovic bavi sa vama anonimusima. Ionako ste ogranak sns-a.

   Reply
 3. Raša

  Dugujemo izvinjenje Novoj demokratiji, jer nije najveća elementarna nepogoda koja je zadesila ovaj grad. Očigledno da je „ekonomski tigar“ prevazišao veličinu štete koja je naneta kako gradu, tako i svakom pojedincu. Nepovratno najbolji napuštaju ovaj prostor, možda i zauvek.
  Lepo je čuti da postoji još poneki razuman rodoljubivi glas, možda iz ovog semena nikne i nabija neka razumna snaga, i vrati gradu Nikolaja i Justina dostojanstvo kako zaslužuje… Samo ne odustajte…
  Raša

  Reply
 4. Građanin

  Znači sva četri člana su napisala po komentar.Svaka čast nisam znao da imaju toliko članova

  Reply
 5. Da se zna

  Koliko je taj Saša iki „Nisu svi izdali“ u kom periodu je bio član UO i koga on predatavlja, da li uopšte imaju bar po jedan medijski nastup. Ko su ti članovi novog DSSa,koje reference imaju, koliko resornih odbora….Sve u svemu opis se svidi na stih “ Pričaće ti o plovidbi ,ti što sidro nisu digli“…
  A stari DSS nije bio naivan sa 3,4 odbornika imali su nekoliko znacajnih funkcioneera. Oni su bar znali šta je politiĉki pluralizam. A ovi stvarno nemaju kompas ,bar oo izjavama. Snaćiće se već novi su, ali treba da se pojsve na konferenciji da konacno saznaju građani prave

  Reply
 6. Žile

  Bravo za DSS, nedopustivo je sta garnitura Sps-Sns rade sa gradjanima Valjeva. Grad nikad u goroj situaciji nije bio nego sto je za vreme njihove vlasti na smenu. Da nije DSS-a mnogi gradjani ne bi ni znali sta se desava u nasem gradu, koji zadnjih godina vode najgori u njegovoj istoriji.

  Reply
  1. Bratislav

   Ma Žile pusti politiku spavaj čoveče. Ti si možba vredan čovek ali baš u gluvo doba noći pisati i davati svoj sud o nekome i nečemu je kao da sanjaš. A novi DSS nije dobošar istine , već se dovija prepoznao narod prvo im dao poverenje za cenzus . Tvoj lider bi i sa „imenjakom“- Žikom G. (POKS) pa znao je čiji je on ali cilj je bio cenzus- Ako je nedopustivo šta „garrnitura“ radi u Valjevu, izađeš na konferenciju ili na javnu raspravu o budžetu i pokažeš težinu u znanju i činjenicama a ne usled nespavanja ti pišeš „Bravo za DSS“…Koji DSS , novi, stari , nedosanjani….?

   Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.