Uskoro semafor na raskrsnici Sindjelićeva – Pasterova

Kako saznajemo u Odeljenju za infrastrukturu naredne nedelje trebalo bi da počnu radovi na rekonstrukciji  raskrsnice ulica Sindjelićeve i Pasterove.

Već dugi niz godina skretanje vozila iz pravca Pasterove ulice u Sindjelićevu kod Studenta bilo je otežano. Sa većom frekvencijom saobraćaja to uključenje gotovo da je postalo nemoguće. Ova situacija bi uskoro trebalo da bude promenjena postavljanjem semafora na pomenutoj raskrsnici.

„Izabran je izvodjač radova , ali još nije uvden u posao i očekujemo da će to sve biti već naredne nedelje Predvidjeno je postavjanje semafora čime ćemo rešiti saobraćajne gužve koje realno imamo u tom delu grada“, kaže Branko Vuković rukovodilac odeljenja za infrastrukturu.

U postupku javne nabavke ovaj posao dobilo je preduzeće Procesor Elektronika , a ugovorena vrednost radova je 4,1 milion dinara bez PDV-a.

foto: Pixabay, Google maps

4 comments on “Uskoro semafor na raskrsnici Sindjelićeva – Pasterova

 1. Miloš Marjanović

  Uh al će da nastane čep kad je crveno na „duplim trakama“. U 15 časova i 7 minuta

  Reply
 2. Анонимни

  Ови „молери“ што крече где стигну и како стигну хоризонталну сигнализацију, конкретно на тој раскрсници, када ће тај посао препустити неком саобраћајном инжењеру??? Спајају линије као у осмосмерци, сва је срећа па возачи не поштују њихове креације, иначе би било саобраћајки свакодневно!

  Reply
 3. Nikola

  Jel to onaj Vuković što je ‘turio’ dva ležeća policajca ispred zgrade, da se zna ko je organ u gradu….

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.