U „Krušiku“ eksplozija inicijalne kapisle, povređena radnica

Dve radnice „Krušika“, od kojih jedna teže, povređene su u jutrašnjoj eksploziji koja se dogodila u valjevskoj vojnoj fabrici.

Kako saznajemo, eksplozija se dogodila oko 7 časova, kada je u ruci 40-godišnje radnice u pogonu Kapislana eksplodirala inicijalna kapisla K34. Ta radnici odmah je prebačena u Urgentni centar valjevske bolnice sa teškim povredama obe šake, zbog čega je ostala bez nekoliko prstiju.

Do nje se u trenutku eksplozije nalazila i 30-godišnja radnica, koja je srećom zadobila samo lakše povrede.

Istraga o eksploziji je u toku i sprovode je nadležno tužilaštvo i inspekcije Ministarstva odbrane.

7 comments on “U „Krušiku“ eksplozija inicijalne kapisle, povređena radnica

    1. Sladjana

      I ovako ce biti kriva. Nikada jos nisu odgovarali oni pravi krivci. Jel se nasao pravi krivac za nekoliko nesereca sto se desise u Krusiku. Jer bar neko iz moralnih razloga podneo bar ostavku? Slatke su direktorske pare bez ikakve odgovornosti!

      Reply
  1. Dragan

    Krusik je radnike primao na konkursu i to samo ko se naj bolje pokaze. Svi su prosli detaljnu obuku i svima su obezbedjena sredstva da bezbedno rade. To znaci da je u pitanju sabotaza onih sto su ljubomorni na nase uspehe

    Reply
    1. sin anarhije

      Dve osobe godisnje vam stradaju , a ti pricas o sabotazama , mora da te tome naucio tvoj gazda i veliki vodj …

      Reply
    2. Sladjana

      Dragane Botu ne lupetaj vise. Ako radis u Krusiku i pises ovo. Onda imas ozbiljan problem. Ako pises za crvenu sta ti kazu Ok tvoj izbor.

      Reply
  2. Sumnja

    Da li je nirmalnom coveku jasno gde zivi i sa kime zivi kada na piskupljenje peleta ,7 puta vise reakcije od nastradalih radnica u preduzecu.Ovde ljudski zivot ne vredi nista.Uzas.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.