Svečano otvorene Tešnjarske večeri

Podizanjem zastave na Trgu Živojina Mišića svečano su otvorene Tešnjarske večeri 35. po redu. Zastavu je podigao biciklista Sputnjika Bogdan Angelovski.

Bogdan Angelovski rodjen je 2006. godine, učenik Pojoprivredne škole , standardni je član kadetske reprezentacije Srbije , dvostruki prvak države i dobitnik više od 20 državnih medalja na različitim takmičenjima u biciklizmu čime je praktično postao najbolji mladi sportista Valjeva .

„Ovo je poseban trenutak za mene . Nisam mogao ni da pretpostavim da ću ja jednom tako nešto doživeti, podići zastavu. Oduvek sam išao na Tešnjarske i uvek mi je bilo lepo , lično volim koncerte , ali sve mi je lepo. Velika čast za mene“, rekao je Angelovski.

Valjevce narednih večeri očekuju brojna dešavanja u okviru najveće gradske manifestacije , a član Gradskog veća zadužen za kulturu Nenad Patijarević izrazio je uverenje da će ovogodišnje Tešnjarske večeri biti medju najboljima do sada.

„Verujem da ćemo imati najbolje Tešnjarske večeri do sada i za to mi pravo daje sam program. Svi zajedno dosta smo radili na tome, mnogo toga je pripremljeno i siguran sam da će i u praksi to da se pokaže. Od Valjevaca očekujemo da sve to prepoznaju i uživju u predstavama, koncertima, izložbama“, rekao je izmedju ostalog Patijarević.

Na platou Centra za kulturu koncert je nakon otvaranja održao Željko Samardžić. U Muzeju i  Galeriji odžanee su izložb dok je na pozornici u dvorištu Doma vojske vrlo posećena bila predstava za decu.

4 comments on “Svečano otvorene Tešnjarske večeri

  1. Dijana

    Biciklizam je divan sport. Lepo je što je Tešnjarske večeri otvorio jedan od, sudeći po tekstu, boljih mladih biciklista ovog grada.

    Reply
  2. Zoki

    Moraju ove decije predstave organizator da prosiri tribine 1/5 dece stoji sa strane…

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.