Ekipa Radničkog pobednik memorijalnog turnira

Omladinci Radničkog osvojili su memorijalni turnir Zoran Baljak koji se igra u spomen ovog na ovog tragično nasradalog igrača koji je život izgubio u saobraćajnoj nesreći u Sloveniji 2016. godine.

Na turniru su učestvovali Radnički i Budućnost Krušik iz Valjeva , Kolubara iz Lazarevca i Jedinstvo iz Uba. U polufinalnim mečevima koji su odigrani u prepodnevnom terminu na stadionu Senjak Jedinstvo je savladalo Kolubaru sa 3:0, dok je Radniči bio bolji od Budućnost Krušika i slavio sa 4:1. Utakmice za treće mesto i finale igralo se u kasnim popodnevnim satima na stadionu Krušik kao i revijalna utakmica između Zoranovih prijatelja i nekadašnjih igrača koji su bili podeljeni u dve ekipe, žuti i crveni. Pobedili su žuti pogodcima Raševića i Gentića sa 2:1.

U meču za treće mesto Kolubara je savladala Budućnost Krušik sa 2:1, a u veoma zanimljivom i neizvesnom finalu Radnički je savladao Ubsko Jedinstvo sa 7:5 posle izvođena penala dok je u regularnom toku bilo 3:3. Za najboljeg igrača proglašen je Matija Ašković (Radnički), najbolji strelac je Vukašin Pavlović ( Jedinstvo), dok je najbolji golman Lazar Krstić( Radnički).

Nagrade najboljim pojedincima i pobedniku turnira ekipi Radničkog uručio je gradonačelnik Lazar Gojković.

1 comment on “Ekipa Radničkog pobednik memorijalnog turnira

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.