Demokrate u Mionici više nisu povereništvo

U nedelju 03.07.2022. godine u Mionici su održani izbori za predsednika Opštinskog odbora Demokratske stranke Mionice i izbori za 12 članova Opštinskog odbora Mionica. OO Mionica  je ovim izborima izašao iz povereništva.

Izbori su prošli bez problema, od upisanih 90 birača glasalo je 54. Za predsednika OO Mionica izabran je Dragoljub Višić, kao i 12 članova OO Mionica: Bogdanović Đorđe, Burmaz Slađana, Višić Slobodan, Knežević Siniša, Kovačević Dejan, Milinković Dušan, Nedeljković Dušanka, Pavlović Ivan, Pavlović Ivana, Pavlović Snežana, Tomašević Đorđe i Tufegdžić Mirjana.

7 comments on “Demokrate u Mionici više nisu povereništvo

 1. Dno dna i dublje

  Ovo je tako bedno i jadno da nema dalje. Skupilo se par njjih u kafani da se slikaji i objave o nekih 54 clana koji su glasali. Ma da, kako da ne, niko nije ni glasao, kao da mi ne znamo. Talo ste unazadili stranku, da je na samom dnu, pa i ispod i jos doveli ovog Jakovljevica propalog politicara koji to nije bio ni dok je vladao Valjevom i rasturio sve cega se dohvati.

  Reply
  1. Nušić

   Ima li dubljeg dna od toga da budeš SNS bot? Nema. Znaš da tvoja stranka uništava celu zemlju, a ti zbog nekog svog malog interesa i dalje botuješ za nju, maltretiraš druge ljude da za nju glasaju, ucenjuješ ih, podmićuješ, pretiš… Proći će i vreme SNS-a. Šta ćeš onda?

   Reply
 2. Nebitne vesti

  A od rubrike „nevazne teme“ izdvajamo okupljenje cele demokratske stranke u Mionici za dva stola u kafani kod Cire.

  Reply
 3. Ivan Valjevski

  Obzirom da većinu članova odbora poznajem, mislim da je će u Mionici DS imati veoma doba opštinski odbor. Oni su mnogo kvaltetniji od opštinskog odbora SNS.

  Reply
 4. Dragan

  Zar kafane sluze da se tu sastaje opozicija? Da sam na bobanovom mestu odma bi poslao inspekciju da zatvori kafanu a vlasnik onda neka gostira ljude koji su protiv politike da srbija ide napred

  Reply
 5. TATA

  Kafana služi da se ljudi posle dobro obavljenog posla opuste. Ove neznalice i licemeri. što nikad ništa u životu nisu uradili bi poslali inspekciju i u crkvu kad bi tamo videli ove čestite ljude.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.