C&LC: Ne izvodimo geološka istraživanja

Nakon konferencije za novinare koju je održao odbornik u Skupštini Opštine Mionica Vladimir Čarapić saopštenjem za javnost oglasilo se preduzeće C&LC. U saopštenju koje prenosimou celosti , ovo preduzeće navodi da su iznete informacije u vezi sa istraživanjima na Petrovića brdu netačne.

foto:C&LC Group

“Povodom informacija koje su se prethodnih dana pojavile u medijima u vezi učešća preduzeća C&LC u izvođenju geoloških istraživanja na lokalitetu Petrovića brdo u selu Paštrić, obaveštavamo javnost da preduzeće C&LC ne izvodi geološka istraživanja na Petrovića brdu, niti ima bilo kakave veze sa iskopavanjima na ovom lokalitetu.

Smatramo da ovakvo iznošenje neproverenih i netačnih informacija o preduzeću C&LC, kojima se javnost dovodi u zabludu, može u velikoj meri uticati na poslovanje našeg preduzeća, urušiti ugled kod poslovnih partnera i stvoriti negativnu atmosferu u javnosti, čime bi preduzeće C&LC pretrpelo nenadoknadivu štetu.

Ni jedan portal ni štampani medij koji je objavio neproverene informecije o našem preduzeću nije nas prethodno kontaktirao radi provere informacija, što bi prema kodeksu profesionalne etike trebali da učine. Preduzeće C&LC je otvoreno za saradnju sa medijima, jer želimo da javnost bude objektivno i istinito informisana o svim pitanjima koja se tiču našeg preduzeća.

Direktor Petar Đurić”

1 comment on “C&LC: Ne izvodimo geološka istraživanja

  1. Paštrić

    Bilo bi dobro da potpisnik ovog saopštenja objasni šta radi ovih dana na Petrovića brdu, zašto je on taj koji pregovara sa vlasnicima imanja oko dozvole za bušenja i prolaz, ukoliko kompanija za koju radi ne vrši istraživanja?
    Pa na kraju i da da potpunu informaciju zašto CLC ipak pokreće postupak dobijanja dozvole da istražuje na istoj lokaciji.
    Eto, neka pomogne da se rasvetle iznete sumnje, mada pametnome dosta.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.