Rekordne posete na bazenima u Petnici-Noćno kupanje večeras

Pre par vikenda na bazenu zabeležena rekordna poseta od 3000 kupača. „Naredne nedelje sledi postavljanje tobogana , a kao i svakog leta organizovaćemo i noćno kupanje“, kaže direktor UFK Valis Željko Ostojić.

Bazeni SRC Petnica i ove godine zadovoljavajuće su posećeni kaže direktor Ustanove Ostojić. „U proseku radnim danima oko 1000 ljudi prodje kroz naše kapije, a pre tri subote imali smo rekordnu posetu na bazenima kada je posete bila oko 3000 ljudi.  Redovno se vrši provera kavaliteta vode i sve protiče u najboljem mogućem redu“.

Iznad školskog bazena već je vidljiv objekat takozvanog zamka sa koga će se spuštati tobogani. „Ne smem da tvrdim sa stoprocentnom sigurnošču jer je montaža u toku , ali ukoliko ne bude nikakvih dodatnih kompikacija,  mislim da već naredni vikend tobogane možemo pustiti u rad na radost naših najmladjih sugradjana“, najavio je Ostojić.

I ove kupališe sezona na bazenima u Petnici biće organizovano noćno kupanje , a prvo od njih gradjane očekuje večeras od 21-00h.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.