Novi objekat Europroma u Železničkoj ulici

Danas je u Valjevu na adresi u Železničkoj 6 otvoren još jedan maloprodajni objekat Europroma.

Nakon što je niz godina kompanija Europrom svoje maloprodajne objekte uglavnom otvarala u drugim opštinama i van samog grada Valjeva, novi maloprodajni objekat otvoren je u samom gradu u Železničkoj 6.

„Ovde je sve počelo i ovde je rodjena ideja o nastanku Europroma i Valjevo je srž poslovanja naše kompanije. Novi objekat ovde u Železničkoj ima oko 300 kvadrata prodajnog prostora i ono što će sasvim sigurno biti iznenadjenje za sve naše kupce jeste da je ovaj objekat osvežen i obogaćen u odnosu na sve druge prodajne objekte Europroma kako u asortimanskom delu tako i u vizuelnom doživljaju“, kaže Bojana Perić PR menadžer Europroma.

U objektu se nalaze , kada je asortiman u pitanju , zasebni delovi za sveže meso, pekara, mleko i mlečni proizvodi , pijaca , sveže voće i povrće. Novine su i sveže ćureće mesto, kafa za poneti , odeljenje vinarije, sveće torte i kolači , premijum sirevi, sveže cedjeni sok od pomorandže.

„Svako jutro u 7 sati naše kupce očekuje tura vrućeg i sveže pečenog hleba i još mnogo toga. Novina je i radno vreme novog objekta , a to je do ponoći, odnosno 24h i to je zaista nešto novo u Valjevu ne samo za naše objekte. Kupci će primetiti i novi logotip DTL-a čiji je Europrom osnivač i lanac koji predstavlja 14 veletrogovina, 7 000 zaposlenih i više od 700 maloprodajnih objekata“, rekla je Perićeva na otvaranju.

U novom objektu zaposleno je 15 radnika koji su danas postali deo kolektiva Europroma koji čini 700 zaposlenih.

Danas na dan otvaranja objekta sve posetioce očekuju brojne promocije, degustacije i pokloni. Svakog 50-tog kupca danas očekuje torta , a svakog stotog kupca poklon vaučer Europroma u vrednosti od 5000 dinara.

 

8 comments on “Novi objekat Europroma u Železničkoj ulici

    1. Анонимни

      Kakav parking. Parking kosta. Uzme se kilo ljubicaste farbe pa se jednostavno ofarba i lokal je u funkciji…

      Reply
  1. Bunt

    Sto to ne uvedete radnom vreme 24h staa vas brigaa ,date minimalac Ii etoo za kojii mesec Jos Koji lokal,sramota…..zbog ovakovog ponasanja necete imatii vise ni ko da vam radi,cist primer je eurocentra gde vam je otisli skoro cela prva ekipa radnika koja je radila.bravoo deskooo

    Reply
    1. Linda

      Nemoj tako Bunt, kako misliš da se Desko razvija i otvara nove objekte ako bude plaćao radnike pun kantar.

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.