Veliki uspeh karatista kluba 014 Valjevo u Bajinoj Bašti

U sportskoj hali u Bajinoj Bašti održan je 25 internacionalni karate turnir Tara-Open u organizaciji Karate kluba Omladinac iz Bajine Bašte.Na ovom tradicionalnom turniru nastupilo je preko 50 klubova iz Srbije i Bosne i Hercegovine (Republike Srpske), sa oko 350 takmičara u raznim uzrasnim kategorijama.

Karate klub 014 Valjevo, nastupio je sa osam (8) takmičara u dvanest (12) disciplina. Svi takmičari Karate kluba 014 iz Valjeva, dali su svoj trenutni maksimum i postigli  reprezentativne rezultate: Ana Živanović nastupila je u četiri discipline i to: Kate-Kadetkinje klasa C gde je osvojila prvo mesto, ženske nade, apslolutna, gde je zauzela drugo mesto, ženske nade klasa CB gde je osvojila drugo mesto i u borbama u kategoriji -39kg, gde je za bod ostala bez odličja, Ivana Matić nastupila je u dve dicipline, kate ženske nade apsolutna gde je osvojila prvo mesto i borbe -39kg gde je osvojila treće mesto, Anđela Mitrović u katama ženske nad klasa ED osvojila je drugo mesto, Sara Nešić i klasi pionirki klasa ED osvojila je prvo mesto i Đorđe Mitrović u kategoriji poletaraca kate klasa E osvojio je prvo mesto. Takmičari Iva Filipović i Aleksa Matijević, pružili su odlične partije ali nisu uspeli da se domognu odličja.

Mala, ali odabrana ekipa karate kluba 014 Valjvo i ovaj vikend, dostojanstveno je prestavljala svoj klub i grad Valjevo i po ko zna koji put pokazala i dokazala da je Karate klub 014 Valjevo jedan od najtrofejnih sportskih klubova u našem Gradu. Pored veoma teških uslova za treniranje borilačkih sportova, malih budžeta i drugih otežavajućih okolnosti, predani rad trenerskog tima u sastavu Marina Goloskoković, Milan Lepojević, Vladan Živanović, Predrag Branković i Milenko Lukić pokazuje i dokazuje da je Valjevo grad karate sporta.

Uprava kluba na čelu sa predsednikom Vladanom Živanović, zahvaljuje se svim takmičarima, članovima kluba, trenerskom timu, roditeljima i prijateljima kluba na kontinuiranom radu, podršci i razumevanju. Bez zajedničkog rada i angažovanja ne bi bilo ni ovakvih rezultata.

Pozivaju svu zainteresovanu decu i njihove roditelje da  se jave i  treniraju sa najboljima.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.