Privremeni režim saobraćaja za 4. maj

Zbog obeležavanja godišnjice pogibije pilota pukovnika Milenka Pavlovića, 4.maja 2022. godine biće izmenjen režim saobraćaja.

 

Od 11.30 do 12.30  biće preusmeren saobraćaj iz dela Ulice Vladike Nikolaja od Ulice Željka Vasiljevića do Uzun Mirkove ulice. Saobraćaj za vozila u tranzitu Ulicom Vladike Nikolaja u smeru od Sinđelićeve ka Uzun Mirkovoj ulici preusmeravaju se u Hajduk Veljkovu ulicu, Mirka Obradovića, Bulevar palih ratnika i Ulicu Željka Vasiljevića. Saobraćaj za vozila u tranzitu Ulicom Vladike Nikolaja iz smera Beograda ka „Krušiku“ preusmeravaju se u Ulicu Željka Vasiljevića, Bulevar palih ratnika, Mirka Obradovića i Sinđelićevu ulicu.

Dozvoljeno je zatvaranje dela Ulice Narodnog heroja pilota Milenka Pavlovića, od Ulice Vladike Nikolaja do Pasterove ulice.

Biće preusmeren gradski prevoz iz Pasterove ulice i Ulice Narodnog heroja pilota Milenka Pavlovića u Ulicu Vladike Nikolaja i preusmeravanje međumesnog prevoza iz dela Ulice Vladike Nikolaja od Uzun Mirkove do Ulice Željka Vasiljevića.

Takođe, određena su privremena autobuska stajališta za zaustavljanje vozila međumesnog i gradskog prevoza u Ulici Željka Vasiljevića na 30 metara pre raskrsnice sa Ulicom Vladike Nikolaja. Postojeće autobusko stajalište “Krušik“ privremeno će biti na novoj lokaciji u Ulici Željka Vasiljevića, autobusko stajalište „Orahov hlad“ na postojećem proširenju u Ulici Vladike Nikolaja u smeru ka Sinđelićevoj ulici, dok stajališta u Pasterovoj ulici neće funkcionisati u navedenom vremenskom periodu.

2 comments on “Privremeni režim saobraćaja za 4. maj

  1. Sandra

    Biće suta komedija kad zagrme Migovi u 12h i u isto vreme sirene za proveru ispravnosti sistema za javno uzbunjavanje. Svake prve srede u mesecu.

    Reply
    1. Sima

      @Sandra i to je jedino što ste imali da prokomentarišete- komedija?!? Pa šta ako u isto vreme zagrme sirene i migovi?! U čemu je problem? I treba sve da stane i da odzvanja bar tih pet minuta godišnje, u slavu žrtve koju vi, junaci sa fejsbuka i interneta ne možete ni da zamislite! Jedino što umete je da kucate zlonamerne komentare!

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.