Pavlovićev odgovor Filipoviću

Povodom izjave direktora JKP “Vodovod-Valjevo“, Ivana Filipovića date za portal VAMEDIA,  saopštenje za javnost izdao je Djordje Pavlović šef odborničke grupe  SPS-JS . Saopštenje prenosimo u celosti:

 Nije sve politika, ima nešto i u logici

Rekonstrukcija ulice Ljube Kovačevića nije čestito ni započela, nije ni nastavljena ranije započeta, ili šta već, to više niko sa sigurnošću ni ne zna, a nakon izjave direktora JKP “Vodovod-Valjevo“ Ivana Filipovića saznajemo da je situacija i gora nego što smo mislili.

A mislili smo da je po sredi “samo“, sada već uobičajna, nesposobnost gradskih vlasti, Gradonačelnika Lazara Gojkovića i njegovih saradnika, ali ne i drskost da se vređa inteligencija stanovnika same ulice Ljube Kovačevića i svih građana Valjeva.

Iz izjave direktora Ivana Filipovića, za koju je bolje da se nikada nije ni dogodila, saznali smo zapanjujuću činjenicu da su Grad Valjevo, preko Odeljenja za infrastrukturu i njegovog rukovodioca Branka Vukovića (član čuvene Gradonačelnikove “prve petorke, prim. aut.), te JKP “Vodovod-Valjevo“ i njegovog direktora Ivana Filipovića, pristupili rekonstrukciji ulice, skidanju asfalta i zameni vodovodnih cevi i priključaka, a da nisu imali obezbeđen materijal za te radove!

Neozbiljno, neprofesionalno, neodgovorno, štetočinski i potpuno diletantski!

I dok su Gradonačelnik Lazar Gojković, rukovodilac Branko Vuković (član čuvene Gradonačelnikove “prve petorke, prim. aut.),  i direktor Ivan Filipović, čekali da saznaju ono što čitav svet zna već od februara (rast cena, poremećaji na tržištu) i smisle šta i kako dalje građani, isti oni koji svojim novcem finansiraju redom – materijal, radove, Gradonačelnika, rukovodioca i direktora, nisu mogli čak ni da se normalno kreću svojom ulicom.

Zato, građanima je dosta neznanja, ošljarenja i nestručnosti. Prijatelji, braćo, kumovi i drugovi na vlasti, vreme je za podnošenje računa i nakon toga politički fajront!

Šef odborničke grupe SPS-JS Djordje Pavlović“

24 comments on “Pavlovićev odgovor Filipoviću

  1. Ha ha

   Pavlovicu ajde kreci sam da izbotujes i napisi pet komentara hvalospeva o sebi. 😀

   Reply
 1. Logicno pitanje

  Onaj ko je postao nezakonito direktor Vodovoda kao sto si to ti postao i ko je unazadio tu firmu i ostavio u problemima kad je oteran iz firme od strane svoje partije, Pavlovicu, logika ako se uzme u obzir, najmanje je pozvan da komentarise Vodovod, zar ne, ako cemo o logici?

  Reply
 2. Bruko

  Prica o podnosenju racuna gradjanima neko ko jos nije podneo isti. Polako prvo ti da podneses racun gradjanima za sve ono sto si radio sa kompanjonima, sta si mislio da je dovoljno da prodje godinu dana da vas abolira od svega loseg sto ste radili?

  Reply
 3. Drug Mrki

  Pavlovic se smucio i nama koji smo u partiji, a kamoli ostalima. Samo steti partiji.

  Reply
 4. Crveni Dragan

  Fali mi vreme dok smo se mi socijalisti pitali i dok smo imali reprezentaciju. Pokusao sam da napisem komentar ali me izbaci nesto. Kad je Pavlovic bio direktor Vodovoda i imao pravo na reprezentaciju svi u partiji smo se podgojili. Valjda ce se to vreme vratiti bas mi nedostaje.

  Reply
 5. Miki

  Nezakonito direktor Vodovoda kog su i njegovi oterali iz firme licemerise u izjavama. Tek ce se cuti o tebi i o tvojim „ranijim radovima“.

  Reply
  1. Biro

   Svi direktori javnih preduzeca su nezakoniti, jer ih je tu doveo namesten konkurs, a ne strucnost.

   Reply
 6. Radnik

  Filipovic je za tebe institucija. Njega bar zaposleni postuju za razliku od tebe.

  Reply
 7. Micika

  Zbog Pavlovica smo osvojili duolo manje glasova nego na izborima 2020 u Valjevu i treba Ivica Dacic i Djole Milicevic da ga liferuju iz nase partije.

  Reply
 8. Ha ha

  Iz rubrike „Nebitne vesti“ izdvajamo saopstenje jos nebitnijeg lika Djoke Pavlovica. 😀

  Reply
 9. Nisam Cana ali imam dokaz

  Molim redakciju da se malo pozabavi ponasanjem i delovanjem Djoke Pavlovic u Vodovodu u periodu dok je nezakonito bio direktor i samim tim nezakonito donosio katastrofalne odluke i odveo firmu u ambis iz kog se jos oporavlja? Kada su mu usta puna Vodovoda da se malo taj “moralista“ zaista u pravom svetlu prikaze Valjevu, red je.

  Reply
 10. M. G.

  Ivan je za tebe visa liga. On se ne bahati po Vodovodu i ne ide po Ceskoj da svasta radi tamo.

  Reply
 11. Oticice drugovi

  Pavlovic ce da predje kod Djilasa to je vise nego ocigledno. Uvlaci se Ivkovicu i ekipi i preletece on i nije cudo sto mu Djilas sredjuje izjave na N1 i NovojS.

  Reply
 12. NapreDNO

  Botovi, pa podnesite prijave vec jednom, sta cekate? Oh vejt, pa nemate nista🤣

  Reply
 13. komsija

  Pavlovicu samo nastavi da udaras po Vodovodu jer svakim tvojim izlaskom u medije u pominjanjem Vodovoda u negativnom kontekstu jedan nas predje kod njih pa ako nastavis ovim tempom bojim se da ce i ostalih 200 radnika Vodovoda inace clanova SPS-a preleteti u SNS . lako je tebi da se sepuris i da nas provociras, uhlebio si i sebe i zenu na drzavne jasle a mi sto smo gulili cipele u kampanji svaki mesec strahujemo za ugovor jer si ti postao bolesno opsednut prema sns-u, oladi malo u ime nas socijalista koji smo ostali u vodovodu.

  Reply
 14. Pirlo

  Socijalisti su najhrabriji narod na svetu ne zato sto se ničega ne boje, nego zato što se ničega ne stide.

  Reply
 15. Stefan

  Pustite Djordja decko je realan u uptavu a vidite li sta sa nasim parama radi grafonacelink Laza Gojkovic to niko nr komentarise placa da dobijr izjavu za Blic nasim parama l.
  I pravi tati gala ispracaj u penziju . ZAPITAJ TE SE LUDACI

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.