Od ponedeljka promena ulaza za KOVID ambulantu

Dom zdravlja Valjevo obaveštava sugrađane da će se od ponedeljka 9. maja za potrebe KOVID ambulante koristiti manji bočni ulaz sa prednje strane zgrade, do Službe hitne pomoći. Testiranje i snimanje rendgenom biće premešteni iz dosadašnjih prostorija u ordinacije Opšte medicine u prizemlju, gde se već obavljaju pregledi i rade laboratorijske analize za pacijente sa respiratornim infekcijama. Dakle, prostor KOVID ambulante je isti, samo će se koristiti drugi ulaz.

Glavni ulaz će biti namenjen svim ostalim pacijentima, tako da će komfornije moći da dođu do laboratorije na prvom i lekarskih ordinacija na drugom spratu. Klizna vrata ka KOVID ambulanti biće zaključana.

Zadnji ulaz iza prostorija Hitne pomoći koristiće trudnice pozitivne ili sa sumnjom na KOVID.

Dom zdravlja Valjevo zahvaljuje sugrađanima na razumevanju za povremene organizacione promene, koje se sprovode u interesu pacijenata i radi efikasnijeg funkcionisanja ustanove.

 

1 comment on “Od ponedeljka promena ulaza za KOVID ambulantu

  1. Јоца

    Jos nismo ulazili kroz garaze i podrum, ali sto da ne? Bilo je dodavanja knjizica i kroz prozore. Logistika im je cista nula a strucnost jedinica. Ljubaznost i empatiju da ne pominjem.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.