Kontinuitet medalja na nacionalnom nivou

U subotu je u Somboru održano  Prvenstvo Srbije u rvanju za uzrast starijih pionira i veterana.

Na pionirskom turniru nastupalo je 9 rvača valjevskog rvačkog kluba „Mladost“. Uz dosta dobrih borbi Valjevci stižu do dva finala i dve srebrne medalje Kojić Uroša i Stanojević Ognjena. Bilo je još šansi za bronzana odličja medjutim bez uspeha. Sve ukupno „Mladost“ na 6. poziciji ekipno.

Na radost celog kluba zabeležen  je i nastup veterana rvačkog sporta Saše Radovanovića koji u kategoriji do 130 kilograma zauzeo drugo mesto.

„Zadovoljni smo ostvarenim na ovom turniru, najvažnije je da je nastavljen kontinuitet osvajanja medalja u svim uzrasnim kategorima na nacionalnom nivou. Ono što je za ponos da su momci motivisani, daju sve od sebe da odbrane boje svog kluba i grada. Rezultati pokazuju da sve ide u dobrom smeru ali naravno uvek može bolje. Nastup veterana pokazuje da je rvanje deo sportske kulture u Valjevu i nadamo se da će pokrenuti još više veterana našeg sporta da nam se priključe u radu. Narednog vikenda očekuje nas kruna ove sezone, a to je seniorsko Prvenstvo Srbije u Subotici.“

Darko Pantelić, trener

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.