Ognjen Daškovic najbrži u Kikindi, Maša Radojević najbrža u Užicu

Tokom proteklog vikenda Plivački klub „Valis“ je nastupio na dva takmičenja. U subotu je u organizaciji PK „Velika Kikinda“ održan plivački miting „Kup Banata“ na kome je nastupilo oko 250  plivača. Plivački klub „Valis“ je predstavljalo osam plivača.

Najuspešniji je bio Ognjen Dašković koji je u sva tri nastupa: 50m slobodno, 100m slobodno i 200m mešovito stigao do zlatnih medalja. Do najsjajnijeg odličja stigli su i Maša Radojević u disciplini50m slobodno, Tara Terzić u disciplini 100m leđno i Đorđe Živković u disciplini 100m mešovito.

Srebrni su bili Milivojević Andrej u disciplini 50m leđno, Tara Terzić u disciplini 100m slobodno i Radojević Maša u disciplini 50m delfin.

Bronzane medalje su osvojili:Stefanović Relja u disciplini 50m leđno, Milivojević Andrej u disciplini 100m mešovito i Maša Radojević u disciplini 100m mešovito.
U nedelju je održan VII „Đetinja kup“ u Užicu, u konkurenciji 18 klubova sa 330 plivača iz BIH,  Crne Gore i Srbije učestvovalo je i devet plivača „Valisa“ koje je predvodio trene Branislav Kovačević. Plivači Valisa su osvojili 17 medalja, od čega sedam zlatnih, pet srebrnih i pet bronzanih. Najuspešnija plivačica u svojoj kategoriji je bila Maša Radojević, dok je Tara Terzić svojim rezultatima došla do proglašenja za drugu najuspešniju plivačicu u svojoj kategoriji. Tim „Valisa“je bio  u sastavu: Maša Radojević, Tara Terzić, Jana Mitrović, Đurđa Jovanćić, Sofija Prostran, Andrijana Marić, Relja Stefanović, Đorđe Živković i Andrej Milivojević.

PK Valis

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.