Narednih dana temperature oko 20 stepeni

Meteorolozi za naredne dane predvidjaju sunčano i toplije vreme.

Jutro hladno mestimično sa slabim prizemnim mrazem, a na severu i sa lokalnom pojavom mraza i na 2m visine. Tokom dana u većem delu pretežno sunčano i malo toplije, a samo na istoku uz promenljivu oblačnost ponegde sa kratkotrajnom kišom, na planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, severozapadni i zapadni. Jutranja temperatura od -1 stepen do 5 stepeni, a najviša dnevna od 12 stepeni do 15 stepeni.

 Utorak: Ujutro hladno. Prizemni mraz se očekuje u svim krajevima, a u centralnim i južnim delovima Srbije lokalno i mraz na 2 m. U toku dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab, promenljivog pravca. Najniža temperatura od -2 do 5 stepeni, a najviša od 17 do 20 stepeni.

Sreda: Ujutro hladno sa prizemnim mrazem. U toku dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, istočni i severoistočni. Najniža temperatura od 0 do 8 stepeni, a najviša od 18 do 22 stepena.

Četvrtak : Ujutro sveže ponegde sa prizemnim mrazem. U toku dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 2 do 8 stepeni, a najviša od 20 do 24 stepena.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 15.04.2022. do 19.04.2022.)
U petak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a u toku noći ka suboti jače naoblačenje sa padavinama. Od subote umereno do potpuno oblačno, svežije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. Od ponedeljka prestanak padavina i razvedravanje.
RTS/RHMZ

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.