Na svih 11 biračkih mesta u Valjevu pobedila Srpska napredna stranka

Na ponovljenim izborima na 11 biračkih mesta u Valjevu pobedu je odnela lista Srpske napredne stranke , dok je na dva biračka mesta na kojima su ponovljeni predsednički izbori , pobedio Aleksandar Vučić.

„Biračka mesta su zatvorena u 20h i sve je proteklo u najboljem redu. Nismo imali pisanih primedbi na tok glasanja“, rekao je za Vamediu predsednik GIK-a Milutin Marković po zatvaranju biračkih mesta.

Po podacima do kojih je došla Vamedia na svih 11 biračkih mesta pobedila je lista SNS-a , dok je po broju glasova sledi SPS , potom Ujedinjena opozicija i lista Moramo.

U redovima opozicije za Vamediu navode da je rezultat očekivan jer opozicija nije u vellikoj meri izašla na ponovljeno glasanje. „Nije bilo kampanje od strane opozicije, fokus je bio uglavnom na Beogradu, za razliku od režiskih stranaka. SPS je radio ozbiljnu kampanju za ponovljene izbore u Valjevu o čemu svedoči i dolazak lidera te parije Ivice Dačića u pojedina sela i sam grad. Ali ni tamo gde je Dačić bio u poseti oni nisu pobedili. Sve je ovo očekivano“, navodi izvor Vamedie iz redova opozicije.

3 comments on “Na svih 11 biračkih mesta u Valjevu pobedila Srpska napredna stranka

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.