Lokalni front:Još jednom – Moramo!

Saopštenje za javnost Lokalnog fronta Valjevo:

„Nije za meštane Lukavca nikakva tajna da „Eurolitijum“ (ili možda neki drugi specijalista za njuškanje po Srbiji) ponovo buši oko njihovih njiva, bašti, jagodnjaka. Tajna je to jedino za neobaveštene (nezainteresovane?) gradske službe. Službenici grada ne rade čak ni poslove koje im nalaže Zakon o rudarstvu i geološkim istraživanjima; u Valjevu se ne vodi katastar i evidencija prijava o geološkim istraživanjima, niti se nadležnom Ministarstvu dostavljaju godišnji izveštaji o tome.

I šta građani da čine kada su gradske institucije nevidljive, kada su nadležne inspekcije slepe, gluve i neme, kada se ne poštuju čak ni sudske odluke o zabrani geoloških istraživanja pred vratima Valjeva?

Protest u Lukavcu samo je jedan u nizu događaja koji pokazuje hrabrost ljudi rešenih da stanu na put rasprodaji Srbije koja se, posle izbornog predaha i lažnih izbornih obećanja, ponovo zahuktava. Zato su Lokalni front i koalicija „Moramo“ u Valjevu još jednom na strani građana na koje nasrću pohlepni „investitori“. U četvrtak, 28. aprila, podržaćemo ih ponovo.

Njihova borba je i naša borba. Drastičan pad broja glasova dosadašnje i buduće vladajuće koalicije nedavno zabeležen u Valjevu  jasan je signal da crno-crvenoj bratiji vreme ističe.

Dignimo zato sutra još jednom glas protiv kataklizme koja preti građanima Valjeva. Za to se vredi boriti.

Do pobede!

Lokalni front“

2 comments on “Lokalni front:Još jednom – Moramo!

 1. miloš marjanović

  vlasnici su dozvolili sami da se buši uz novčanu nadoknadu. Šta vi Morate? Ništa

  Reply
 2. Sjajan

  70% selendre glasalo da uzmu lovu na busotinama prodaju im zemlju i krave a zatim kupe stan u centru a onda gradjanima istresaju mrve sa terase, kokodace s prozora i bahato parkira VW ili Audi gegula?
  Bori te se sami kad ste znali da glasate za SNS sad SE NAPREDNO SER…
  Nadam se da sam bio jasan, planirali da prodaju livade i sume a kupe stan u centru, koji cevam kad je zagadjeno?

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.