Danas počinje SPREG

Ovog prepodneva u 10.30h svečano će biti otvoren SPREG. Sajam se ponovo održava posle dve godine pauze zbog epidemije korona virusa. Sajam se tradicionalno održava u Omni centru.

Ove godine na sajmu  posetioce očekuje 61 izložbeni stand od čega je na  otvorenom  19, a u zatvorenom delu  42 od čega je 6 grupnih. Izlagači dolaze iz 30 gradova I opština I kako je najavljeno biće ih 135.

Važno je da istaknemo da je ove godine kad je u pitanju struktura  izlagača,  na 70% štandova su proizvođači, 30% ostala privreda. Ceo otvoreni izložbeni prostor posvećen  je poljoprivredi kao što su : traktori, mehanizacija i priključne mašine, oprema za navodnjavanje, rasadnici, cvećari.

Ove godine u okviru sajma biće održan I sajam zapošljavanja , tačnije u petak 8. aprila, a očekuje se učešće dvadesetak poslodavaca i poseta od par hiljada kandidata

PROPRATNI DOGAĐAJI NA SAJMU:

Četvrtak 7.4. u 12,00h – naziv teme: Mogućnost elektronske podrške unapredenju sistema bezbednosti hrane- predavač: prof. dr Dragiša Savić, redovni profesor, dekan tehnološkog fakulteta u Leskovcu, Univerziteta u Nišu.

13,00h – BudžetirAJMO” – predstavljanje elektronskog internet segmenta Projekta COR Gromobran (Građanski Otvoren Realan – Maksimalno Održiv Budžet-Redovno Aktivno nadgledan); Centar za održiv lokalni i regionalni razvoj Šušeoka uz podršku Olof Palme Centra | Vlade Švedske

PETAK 8.4. od 10,00-13,00h – NSZ Filijala Valjevo “Sajam zapošljavanja”

13h – Tribina: Akademija strukovnih studija Valjevo – “Znanje i veštine za novo vreme”

Na SPREG-u će biti održana i nagradna igra i akcija “Štand za drvo”.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.