Ulica Vuka Karadžića pred asfaltiranjem

Radovi na završetku rekonstrukcije Ulice Vuka Karadžića bliže se kraju. Kako Vamedia saznaje, narednih dana u skladu sa vremenskim prilikama uslediće i asfaltiranje.

Već poslednjih dana vidljivo je da se na donjem delu i tačnije u poslednjoj fazi radova na rekonstrukciji Ulice Vuka Karadžića izvode završni radovi, odnosno radovi koji prethode samom asfaltiranju. Postavljanje cevovoda i ivičnjaka je završeno, a u toku jučerašnjeg dana formirana je završna podloga , tampon pred asfaltiranje.

Trenutno se radi i na postavljanju behaton ploča na trotoarima, a kako Vamedia saznaje u Gradskoj upravi nove ploče biće postavljene i na platou kod spomenika Seči Knezova . U celoj dužini ulice preostaju samo sitniji radovi i otklanjanje propusta projekta u pogledu slivnika .  I izvodač radova napominje da sada sve zavisi od vremenskih prilika , odnosno padavina koje je takodje realno očekivati za ovo doba godine.

Rekonstrukciju Ulice Vuka Kradžića rade tri preduzeća : PZP, Kompresor ing i Elektrovolt. Na rekonstrukciju ulice Valjevci su čekali 7 godina.

5 comments on “Ulica Vuka Karadžića pred asfaltiranjem

  1. Predrag Savić

    Čim ulica bude „dovršena“ raspisuje se nova javna nabavka za otklanjanje propusta i nedostataka koje su za sobom ostavili nemarni izvodjači…Vrednost radova će, kao u slučaju Gerontološkog centra, biti veća od zbira iznosa koji su do sada utrošeni na zgradu u Vojvode Mišića 21 i Ulicu Vuka Karadžića.
    Čija ponuda će biti najpovoljnija? Čik pogodi!

    Reply
  2. Станислав

    Најлепше је паркинг место тик на улазним вратима гимназије. Браво!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.