Prvi sloj asfalta i u poslednjoj deonici

Asfaltiranje prvim slojem asfalta Ulice Vuka Karadžića završeno je u toku jučerašnjeg dana. Na redu su završni radovi , a finalno presvlačenje ulice sačekaće nešto više dnevne temperature.

„Preostaju finalni radovi , postavljanje behaton ploča koje se već radi, trotoari. Uradjen je i separator kod Centra za kulturu . Neophodno je da se na raskrsnici sa Karadjordjevom ulicom uradi spajanje i potom kada budemo imali teperature predvidjene za asfaltiranje i to će biti završeno“, kažu u preduzeću Kompresor ing.

Kako se može videti izdignute su šahte i slivnici jer nedostaje još jedan deo asfalta i po rečima izvodjača velika kiša mogla bi izazvati zadržavanje vode na kolovozu.

„Toga svakako neće biti kada bude uradjen i završni sloj asflata , a za to čekamo temperature preko 10 stepeni“, dodaju u Kompresoru.

7 comments on “Prvi sloj asfalta i u poslednjoj deonici

 1. Miki

  Vidim po fejsu nešto komentarišu, pa jel se to zaboravila Kardjordjeva? Oće to da se zaboravi

  Reply
 2. Ekipa

  Gurajte samo, pustite ove što ni ispred kuće nisu u stanju stazu da urade , a ovamo nešto pričaju.

  Reply
 3. Jova

  Da da. To su demokrate radile pa se posle rasturili pa se sad sastavili i glume Udruženu opoziciju. Dajte cenzurisano, me toga

  Reply
 4. sin anarhije

  Pa onda krece novo secenje asfalta jer sahte nisu u nivou , jer nadzorni organ nije na terenu ili ne moze da radi sopstveni posao , jer mu diriguje neko iz stranke i tako godinama , ulice u rasulu posle prve jace zime …. vazno je da oligarsi natrpaju pune dzepove para a ja se i dalje cudim onim lopatasima koji rgaju za njih za 45 hiljada i veruju u bolje sutra … bice svima bolje kada se dogodi revolucija i stetocine potamane , a to se nece dogoditi nikada …

  Reply
 5. Kosturnica

  Ova ulica biće ko Jakova Nenadovića,nikakva odgovornosti nema..Bitno da ima dodatnih radova..

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.