Danas I sutra sneg

      Нема коментара на Danas I sutra sneg

Meteorolozi za danas najavljuju oblačno i hladno vreme , mestimično sa susnežicom i snegom uz formiranje/povećanje visine snežnog pokrivača.

U nižim predelima ponegde i sa mešovitim padaivinama (kišom i snegom).  Više padavina očekuje se na zapadu i jugu Srbije. Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama povremeno i jak, istočni i severoistočni, posle podne i uveče u slabljenju. Najniža temperatura od -3 do 1 stepen, najviša od 2 do 5 stepeni. Upozorenje: Sneg,  formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 90%.

Ponedeljak: Pretežno oblačno i hladno. U nižim predelima mešovite padavine (kiša i sneg), a na planinama sneg uz povećanje visine snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 1 stpen, a najviša od 2 do 5 stepeni. Upozorenje: Sneg,  formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 90%.

Utorak: Promenljivo oblačno i hladno uz smenu sunčanih intervala i kratkotrajne pojave snega ili pljuska snega. Vetar umeren i jak, severni i severozapadni.  Najniža temperatura od -4 do 0 stepeni, najviša od 1 do 5 stepeni.

Sreda: Promenljivo oblačno i hladno uz smenu sunčanih intervala i kratkotrajne pojave snega ili pljuska snega. Vetar umeren, u planinskim predelima povremeno jak, severni i severozapadni.  Najniža temperatura od -6 do -1 stepen, a najviša od 1 do 5 stepeni. Upozorenje: Tmin <-4 stepena, verovatnoća 90%.

Preuzeto: RTS

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.