IZBORI2022/” Ujedinjeni za pobedu Srbije ” Valjevo:Radovi na „završenom“ delu ulice

IZBORI 2022

Saopštenje za javnost izdala je Koalicija „Ujedinjeni za pobedu Srbije. Saopštenje prenosimo u celosti:

Dana 25. 02. 2022. godine kandidati za narodne poslanike sa liste Ujedinjeni za pobedu Srbije Zorica Đogović  i Branko Ivković izdali su saopštenje u kome su najavili novi skandal u režiji gradskih vlasti – pogrešno izvedene radove na nivelaciji Ulice Vuka Karadžića što je prouzrokovalo zadržavanje vode na kolovozu, a što je najprimetnije u neposrednoj blizini ugla Ulica Vuka Karadžića i Dr Pantića. Tada smo obavestili javnost da su se u gradskoj upravi razmatrale dve opcije za rešenje ovog problema. Jedna je podizanje cele nedavno izrađene asfaltne podloge na potezu između Ulica Karađorđeve i Dr Pantića, a druga je prosecanje asfaltne podloge radi postavljanja slivnika duž ivice kolovoza kao finansijski manje zahtevno rešenje.

Dana 11. 03. 2022. godine desilo se ono što smo i najavili – u Ulici Vuka Karadžića ponovo je počelo izvođenje radova na već ”završenom” delu navedene ulice, i to postavljanjem slivnika duž ivice kolovoza. Bez trunke stida buši se i ruši ono što je tek nedavno urađeno!

Zahtevali smo da se u vezi svega iznetog javno oglasi gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i kaže ko je odgovoran za ovakve propuste u izvođenju građevinskih radova u Ulici Vuka Karadžića, kao i ko će da plati te radove? Kao što smo i očekivali pitanja koja smo postavili ostala su bez odgovora, shodno dobro poznatoj praksi vladajuće interesne grupacije u Valjevu. Ta ekipa neukih i nesposobnih ljudi za sve osim za čerupanje novca i gradskog budžeta i prelivanje istog u džepove njihovih kompanjona koje angažuju kao izvođače radova, ne samo da nema nameru da položi račune građanima Valjeva već prethodnih dana nastavlja da se građanima ruga u lice novim lažnim obećanjima iz edicije ”Laza i drugari”. Ponovo slušamo priče o otvaranju novih fabrika, vrtića, uskoro očekujemo da čujemo i već pomalo zaboravljenu bajku o otvaranju aerodroma za putnički saobraćaj u Divcima i sve to od onih koji nisu sposobni da nivelišu jednu ulicu.

Zato, poštovani sugrađani, predstojeći aprilski izbori su prava prilika da vladajućoj interesnoj grupaciji pokažemo da nam je svega dosta, da smo spremni za promene iz korena i da je konačno došlo vreme u kome će svako morati da odgovara za svoje postupke!

U Valjevu, 12. 03. 2022. godine                       Ujedinjeni za pobedu Srbije – Valjevo”

11 comments on “IZBORI2022/” Ujedinjeni za pobedu Srbije ” Valjevo:Radovi na „završenom“ delu ulice

 1. Jasmina Spanovic

  Ovo saopštenje je jasan pokazatelj da koalicija Uvo ne čuje, odnosno ne postoji vise. Kako će ovo dvoje ispoštovati dogovor sa narodom, ako nisu isti ispoštovali u koaliciji. Niste spremni za promene, nego da sačuvate sadašnji poredak. Uostalom, narod će vam suditi na lokalnim izborima i tačno odmeriti. Ne bih trošila više reči.

  Reply
   1. Sladjana

    Zile, SNS nece trajati vecno , al ce vecnoostati sramota jednog naroda koji je cutao i trpio sve ovo!

    Reply
 2. Dragan

  Nadzorni organ je rekao da je ulica odlicna i sta sad hocete. Ispada da je on nestrucan il nedaj boze potkupljen. Svima se svidja nova ulica samo ne djilasovcima

  Reply
 3. Nikola

  Jel ako vam se sviđa,botovi stanite kad je kiša do ivičnjaka da vas mi vozači malo pofajtamo da dođete sebi.

  Reply
 4. Drvo

  Sramotno je da su ovo saopstenje potpisali dva clana koalicije, bez predstavnika Narodne stranke!
  Sto niste stavili onog Vučićevog sindikalca iz Krušika?
  Sramota!

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.