IZBORI2022: Parandilović: Ulazak opozicije u parlament demontiraće ovaj režim

IZBORI 2022

U okviru izborne kampanje, štand na Trgu Živojina Mišića imala je koalicija Dveri-POKS, a sa gradjanima Valjeva razgovarao je portparol POKS-a Miloš Parandilović.

Za Vamediu Parandilović kaže da je zadovoljan tokom same kampanje jer je neki medijski prostor i otvoren, za one koji su predali liste. „Bili smo potpuno svesni svega toga kada smo i doneli odluku da idemo na izbore. Ali i smo svesni jedne činjenice , da ovu vlast možemo dobiti samo po njihovim pravilima igre, kako to obično biva u tim autokratskim režimima. Ovaj srspki naprednjački režim jeste autokratski i slobode su svedene na minimum . Ali tako je kako je , nijedna bitka se ne može dobiti tako što ćete otići kući da spavate nego se moramo boriti“, kaže Parandilović.

Obeležje ovih izbora jeste više opozicionih kandidata iako se dugo govorilo o eventualnom jedinstvu. Parandilovića smo pitali zašto sva opozicija nije na jednom mestu?

„Opozicija nije mnogo naučila iz ranijih decenija očito. Ali mora biti jasno da u opoziciji ima mnogo dublera ovog režima , da ih ja sad ne imenujem jer sam rekao da ćemo voditi fer kampanju. A takodje postoje i neke opozicije koje su nesumljivo opozicione , ali su nama iz Patriotskog bloka za obnovu kraljevine Srbije podjednako daleki kao i ovaj režim. Istovremeno režim se potrudio da produbi te razlike . Mi ne smatramo da treba da čekamo od Evrope neki signal ili dozvolu da bismo nešto napravili od svoje zemlje već smatramo da kao narod i odgovorni gradjani i ozbiljne političke stranke moramo da  pokušamo da promenimo ovaj sistem iznutra . Niko neće zaplakati za Srbijom , ako nama u Srbiji do nje nije stalo i ako je mi iznutra ne uredimo to takodje neće niko za nas uraditi“,  objašnjava Parandilović i dodaje  da sada konačno u Srbiji, svi oni koji su monarhisti u srcu,  imaju za koga da glasaju.

Po njegovom mišljenju u Skupštini će nakon izbora zahvaljujući ulasku opozicije biti moguće demontirati korumpirani režim pa će i narod u Srbiji koji ranije nije imao tu mogućnost moći da vidi pravo lice ove vlasti.

„Mi smo jedina koalicija koja je u svoj naziv implementirala i svoju ideologiju. Kada kažete POKS jasno je da se zalažemo za obnovu kraljevine, povratak njenim korenima jer Srbija samo za vreme Turaka nije bila kraljevina, a najrazvijenije zemlje Evrope nisu se odrekle svojih kraljevina. I niko od tih naroda se ne odriče svojih korena. Ne postoji primer da se neko odrekao toga, a nisu ni Srbi nego nam je kruna oteta. Pored toga zalagaćemo se za potpunu demontažu ovog sistema koji 77 godina progoni najbolje i odriče se najboljih , a favorizuje najgore. Posto napravljen je jedan sistem od 44-te godine od Krcuna do dana današnjeg da se izvlače iz sistema najgori koje Srbija ima , ali koji su lojalni vodji , koji su podanici i koji su spremni na svaku vrstu podvale i podmetačine. I zato kao zemlja ne možemo napred, jer se pitaju najgori,“ kaže Parandilović.

Portparol POKS-a ističe i da je evidentno da se narod u Srbiji oslobadja straha . „To je uloga svakog opozicionog lidera, da narod oslobodi straha. Kad strah nestane ovaj režim će pasti kao kula od karata“, poručio je Miloš Parandilović.

 

2 comments on “IZBORI2022: Parandilović: Ulazak opozicije u parlament demontiraće ovaj režim

  1. Miki

    Skupili ste za dva dana skupljanja potpisa u Valjevu 23 potpisa. O cemu vi pricate?

    Reply
  2. Cao pozzz

    Iz rubrike „Nebitne vesti“ izdvajamo izjave likova koji nece imati vise od 100 glasova u Valjevu.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.