IZBORI2022/Koalicija MORAMO:Kandidat za predsednika prof dr.Biljana Stojković

IZBORI 2022

Povodom predaje kandidature za predsednika Srbije , prof dr. Biljane Stojković , kandidata koalicije „Moramo“, saopštenje za javnost izdao je Lokalni front Valjevo. Saopštenje prenosimo u celosti:

„Kandidatkinja koalicije MORAMO za predsednicu Srbije prof dr. Biljana Stojković je u nedelju, 13.3.2022. godine, Republičkoj izbornoj komisiji predala blizu 11000 potpisa podrške građana, uz ocenu da se borba koja je započeta na ulici nastavlja u institucijama.  Tom prilikom, prof. dr Biljana Stojković se zahvalila građanima i grupi od 60 organizacija  koje su podržale njenu kandidaturu, među kojima je i udruženje građana Lokalni front Valjevo, uz ocenu da se borba koja je započela na ulici ovim nastavlja u institucijama.

Biljana Stojković je rođena 1972. godine u Beogradu. Završila je Zemunsku gimnaziju, a diplomirala i magistrirala na Biološkom fakultetu u Beogradu. Doktorirala je na Biološkom fakultetu, na kojem je redovna profesorka na Katedri za genetiku i evoluciju. Autorka je brojnih publikacija u međunarodnim časopisima iz oblasti evolucione biologije, kojoj je posvetila i dve knjige. Biljana Stojković je izabrana i za članicu Saveta evropskog društva za evolucionu biologiju. Radi se i o građanki koja godinama aktivno učestvuje na časnoj i ispravnoj strani u društveno-političkom životu naše sumorne stvarnosti.

Pozivamo Valjevke i Valjevce da na predsedničkim izborima 3. aprila svoj glas daju Biljani Stojković i time podrže nova i stručna lica u politici, što je veoma važan segment politike naše zeleno-leve koalicije. Podržite ženu, jer žene ne samo da imaju pravo glasa nego imaju pravo i da ih žene predstavljaju u institucijama sistema! Glas za Biljanu Stojković je glas ZA! Moramo zajedno, moramo drugačije!

Lokalni front Valjevo“

 

6 comments on “IZBORI2022/Koalicija MORAMO:Kandidat za predsednika prof dr.Biljana Stojković

  1. Mile Lojpur

   Imam za koga da glasam, konačno. Hvala vam! Politikanti, večiti političari, stop.

   Reply
 1. Bojan

  Svako ima pravo da učestvuje u izbornoj trci, međutim ova koalicija i njen kandidat (svaka čast na akademskim uspesima) ne uliva poverenje da ima kapaciteta da obavlja predsedničku funkciju.

  Reply
 2. Aleksandra

  Meni se cini da je takva zena prava osoba da se nesto menja… Nadam se da ce biti slicnih misljenja mom.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.