Dva pehara za Rvački klub Mladost

Proteklog vikenda, u subotu u velikoj sali „Omni centra“  održano je Prvenstvo Centralne Srbije u rvanju grčko rimskim stilom U15 i U20 godina, odnosno za starije pionire i juniore.

Nastupalo je blizu 70 boraca sa područja centralne Srbije. Samo takmičenje ispratio je veliki broj posetilaca bez obzira što se radi o turniru koji je kvalifikacionog karaktera za Prvenstvo Srbije.

Rvački klub Mladost je rezultatski pokazao da u ovom delu Srbije ima najbrojniju i najbolju školu rvanja osvojijvši dva pehara za ekipni plasman osvojiviši prva mesta u oba uzrasta. Lepa uvertira za predstojeće Prvenstvo Srbije za kadete koje se takođe održava u Valjevu u „OMNI centru“ 02.04.2022. godine.

Najveću radost donela je atmosfera koja se stvorila u hali, rvanje je definitivno počelo da živi u našem gradu. Bili su prisutni naši najmlađi takmičari ali i veterani, članovi drugih borilačkih sportova a sve to je i jeste cilj našeg delovanja. Izuzetno nas je obradovala i poseta našeg olimpijskog i svetskog šampiona Davora Štefaneka koji podržava naš rad i borbu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.