Svaka kiša poplavi Vrnjačku ulicu

Stanovnici Vrnjačke ulice ponovo su bili poplavljeni nakon jake  kiše pre par dana. Da objekti budu puni vode nije prvi put. U valjevskom Vodovodu kažu da je jedino rešenje kišna kanalizacija u Suvoborskoj na koju bi se priključili.

Svaka obilnija kiša , stanovnicima Vrnjačke ulice stvori probleme. „To su reke vode koje se kreću ulicom i ta se voda u donjem delu razliva i ulazi ljudima u kuće. To zaista nije nešto novo , ali već godinama nema rešenja za nas“, pričaju meštani ulice .

U samoj ulici ne postoji kišna kanalizacija , a najveći deo vode dolazi sa brda . Najveći broj meštana ulice , svoje oluke priključio je na fekalnu kanalizaciju . „Po našim informacijama samo 4 kuće to nisu uradile. Ostali jesu i kad su obilnije kiše dolazi do začepljenja kanalizacije pa šaljemo cisternu . Promer fekalne kanalizacije nije odgovarajući da primi i kišu koja jača. Da se takve stvari ne bi dešavale mora da se posebno reši kišna kanalizacija. Realno rešenje jeste kišna kanalizacija u Suvoborskoj za koju se radi projektovanje pa da se onda priključe. Do tada mi ne možemo mnogo“, objašnjava direktor Vodovoda Ivan Filipović.

Situacija trenutno nije dobra za stanovnike ove ulice , a konkretno rešenje jeste u Suvoborskoj ulici koja već duže vreme čeka i na rekonstrukciju.

1 comment on “Svaka kiša poplavi Vrnjačku ulicu

  1. Marinika

    Botovi dali nije kriv Djilas za ovo,gde su komentari.Deset godina ste na vlasti.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.