17 comments on “PU Valjevo: Obaveštenje o snimanju

 1. Ivan Valjevski

  Da li je ovo Severna Koreja? Gde su snimci Vulinove tetke iz Kanade, sa naplatne rampe u Doljevcu, iz Jovanjice, Savamale ….. PU u Valjevu snima pošten svet, a sa “kriminalcima pod ruku”!

  Reply
 2. Мод

  Зашто ? Да ли сте процесуирали скуп у Арени на конвенцији где нико није носио маску, а било је 25 000 људи ? Разлог више да будем на тргу, а ви снимајте.

  Reply
 3. Nikola

  Ovaj član zakona kaže “Kad postoji opasnost da prilikom javnog okupljanja dođe do ugrožavanja života i zdravlja ljudi ili imovine, policijski službenik ovlašćen je da vrši snimanje ili fotografisanje javnog skupa.”
  Na koji način ovako najavljen skup predstavlja pretnju za život ljudi, godpodo iz MUP-a?!

  Reply
  1. Obavesteni

   Fora da bi se zastrasili gradjani da ne dodju! Lustracija i samo LUSTRACIJA!! za gospodu iz MUP-a pa ce neki koji dodjuposle njih setiti se da treba da rade svoj osao. Krsuik, Jovanjica, i ostali krupan i sitan kriminal koji cveta!

   Reply
 4. Miloje Milojevic

  Da bi se snimao skup mora da postoji bezbednosna procena isto….U kojoj treba da stoji ocekivani broj ucesnika, procenjen broj ucesnika sklonih narusavanja JRM, navedena imena pojedinaca od kojih se ocekuje ekscesno ponasanje i mnogo drugih cenjenica i podataka….

  Ocekujem da ce u ovom slucaju biti obostranog fotografisanja, pa se moze desiti da jedna od slikanih strana 4. aprila pocne da cuva ovce u Suvodanju…Ocekujem miran protest, a udaranje u talambase da se radi o bezbednosno rizicnom skupu, ne pije vodu, pa napred navedeno obavestenje o snimanju skupa od strane PU Valjevo vise lici na plasenje mecke resetom….

  Reply
 5. Deki Djura

  Interesantno.
  Vamedia je duzna da uz ovakvo obavestenje citira i pomenuti clan zakona! Sama PU Valjevo je duzna da uz obavestenje dostavi potpisano od strane ministra Unutrasnjih poslova na uvid odluku (pravilnik o radu policije) a i pise u clanu 52.
  Bez toga i sa tim na trgu SAM i slikacu svakog ko bude sa kamerom ili fotoaparatom! Cisto da budu svedoci da se nista nije desilo!

  Reply
 6. Dragan

  I treba da vas snimaju. Dosta su snimali i pratili nas patriote koji radimo za drzavu. Treba malo i vas izdajnike da snime kad mi blokirate ulicu a ne da nemogu ni do svog kafica da se provozam.

  Reply
 7. Bosko

  Snimaj te, lepši smo od vas al lepota nije prelazna, na vašu zalost. A vi ste i dušu ružni ma kolko bili u lik lepi a to je retko kod vas. Snimaj te i mi vas snimamo. Bice promena.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.