IZBORI 2022:Na listi Dveri i POKS-a pet kandidata za poslanike iz Valjeva

IZBORI 2022

Republička izborna komisija je donela Rešenje kojim se proglašava Izborna lista Boško Obradović – Srpski pokret DVERI – POKS – Miloš Parandilović – Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije  za izbore za narodne poslanike Narodne skupštine, raspisane za 3. april 2022. godine.  Uz izbornu listu podneto je 10.469 pravno valjanih overenih izjava birača koji podržavaju navedenu izbornu listu.

Na prvom mestu liste je lider Dveri Boško Obradović , a na listi je I pet Valjevaca kandidata za poslanike:

-Julijana Marić, književnik POKS,  na 28. mestu

-Lela Milinković, dilomirani ekonomista, Dveri na 109. mestu

-Zoran Djurdjević, trgovac,  Dveri na 156. mestu

-Aleksandar Stankić, preduzetik, POKS na 162. mestu

-Jelena Djuranović, agent u prometu nekretnina, POКС na 129. mestu

„Mi ćemo biti glas svih koji su protiv sadašnje Vučićeve vlasti, ali i protiv povratka na bivšu Tadićevu vlast. Bićemo zaštitnici našeg nacionalnog identiteta, naše Crkve i vere, jezika i pisama, istorije i kulture”, rekao je Obradović prilikom predaje liste, navodeći da porodica konačno mora da dođe na prvo mesto u društvu, prenela je agencija  Beta.

7 comments on “IZBORI 2022:Na listi Dveri i POKS-a pet kandidata za poslanike iz Valjeva

  1. sin anarhije

   Jedini nasilnik u ovoj zemlji je tvoj veliki vodj , a kada bi manje gledao pink , mozda bi ti se mozak razbistrio , mada vecini vas koji ponavljate kao dresirani papagaji fraze posasti na vlasti , nema spasa i ne zalim vas … savamala , prebijanje u pionirskom parku , batinasi iz besnih kola u Sapcu i slicno , monistar finansija sa kupljenom diplomom , tzv premijerka lezbejka afera i skandala kao g ….. , a kad vam u septembru drva budu 10 hiljada , uglja svakako nece biti , ulje 25o , struja do nebesa , gas . pitacete se tad gde vam je glupa glava bila ….

   Reply
 1. Strasno

  Ne znam kako ste se upetljali vi iz poksa sa ljoticevcem? Pa njegovi ideolozi su jurili cetnike po Srbiji da daju nemcima ili su ih ubijali i vi to dobro znate.

  Reply
  1. ekonomista

   Prijatelju, Dveri blage veze nemaju sa Ljotićevcima….pogotovu ideološki. Ljotić je bio izrazito projugoslovenski raspoložen (imao je i dosta sledbenika u Sloveniji). Osnovni moto mu je bio da vlast u zemlji treba da imaju pojedine klase stanovništva, što ravnomernije raspoređeno, ali na nivou cele zemlje. Naravno, nije izlazio iz nemačke ambasade……..
   Sve to je narod cenio na pravi način, nikad nije prešao 1% glasova…….

   Sem po pitanju broja glasova, Dveri se apsolutno ne uklapaju u ovo…..

   Reply
 2. Žika

  To što neko ima više kandidata iz nekog grada na listi ne znači automatski da ima kapacitet i kvalitet neophodan za obavljanje javne funkcije i da će se po automatizmu boriti za grad iz koga dolaze. Uostalom, ako je to jedini argument koji imaju da bi neko glasao za njih, onda je to slab program.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.