I danas upozorenje na vremensku nepogodu

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Odeljenje za vanredne situacije u Valjevu, izdalo je upozorenje na očekivanu opasnu pojavu za 1. i 2. februar 2022. godine:

“i u sredu, južnije od Save i Dunava očekuje se formiranje snežnog pokrivača od 5 do 15 cm, a u brdsko-planinskim predelima novih 15 do 25 cm, lokalno i više i to naročito u utorak na jugozapadu, jugu i jugoistoku Srbije.

Najavljene vremenske prilike mogu imati uticaj na funkcionisanje Grada i prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje, tako da se od nadležnih komunalnih službi i subjekata, koji sprovode odgovarajuće mere i aktivnosti u slučaju odbrane od snežnih padavina, očekuje da budu spremne i pravovremeno reaguju”, navodi se u upozorenju Odeljenja za vanredne situacije u Valjevu.

4 comments on “I danas upozorenje na vremensku nepogodu

  1. miki

    Засто избацујете снимке улице Милована Глишића а нерегулиште саобраћај у тој улици и поред школе. Хвала богу да до сада сем страдања ретровизора није било тежих несрећа.

    Reply
  2. Vlada

    @miki Tako je! Kroz Milovana Glišića voze ulične trke, lome retrovizore… Kamioni samo prolaze, a za njih postoji zabrana saobraćaja. Uskoro će Milovana Glišića u blokadu, zbog nepostavljanja dodatnih ležećih policajaca. Komunalna milicija, kao i inspekcija, ne kontrolišu parkirana vozila, gde mogu da se parkiraju samo stanari iz te ulice, propisano nalepnicom.

    Reply
  3. Nikol

    Jel ovo kategorija „Vesti iz nesvesti“, kakva je to nepogoda što u februaru padne koji cm snega? Ne upirem prstom u redakciju vamedije, nego generalno u novinare koji od ovakvih vremenskih prognoza prave vesti, nije kao da je najavljeno -30 i tri metra snega 😀

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.