SBB donirao internet i televiziju odeljenju dečje hirurgije Opšte bolnice Valjevo

SBB kompanija donirala je televiziju i WiFi internet odeljenju dečje hirurgije u okviru Opšte bolnice Valjevo, kako  bi najmlađim pacijentima, njihovim roditeljima i medicinskom osoblju bolnice olakšali boravak i učinili ga makar malo zanimljivijim.

Doktor Željko Vojisavljević sa dečije hirurgije poslao je pismo na adresu televizije Nova S, tačnije emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem, u okviru rubrike pisma gledalaca Deda Mrazu. Želju smo mu ispunili, na naše veliko zadovoljstvo, i nadamo se da će deci vreme brže da prođe uz naše TV kanale i internet, i da će što pre da ozdrave i odu kućama“, rekla je Dragana Aleksić, menadžerka SBB prodajnog mesta u Valjevu.

U okviru kliničkih centara u Srbiji SBB usluge su donirane Kliničkom centru Kragujevac, Univerzitetskoj dečjoj klinici “Tiršova”, Klinici za dečje interne bolesti i Klinici za dečju hirurgiju i ortopediju Kliničkog centra Niš.

16 comments on “SBB donirao internet i televiziju odeljenju dečje hirurgije Opšte bolnice Valjevo

  1. Pirlo

   A vlasnik SBB-a donirao 120 miliona fudbalskom klubu u premijer ligi a Telekom donirao besplatni internet osnovcima tokom pandemije Korona i online nastave. Sedi jedan.

   Reply
   1. sin anarhije

    Ti imas ozbiljne probleme sam sa sobom a to se vidi po tvojim komentarima odavno ,,, korisnik sam sbb -a preko 20 godina i sta radi sa njegovim parama njegova je stvar , a ti slusaj tvog vodju i zivotari kao i ostali od plate do plate , nasladjujuci se zavidno tudjim zivotima … nema sedi , nego mars iz ucionice …

    Reply
   2. Obavesteni

    Pirlo, Vlasnik SBB je donirao svoje pare i moze sa njima da radi sta hoce. A Lelekom je donirao -platio nekoliko puta skuplje nesto mojim i tvojim parama! A gle cuda sada placa i Solaka!

    Reply
   3. Nušić

    Pirlo,
    Vlasnik SBB-a je kupio fudbalski klub svojim novcem, a kupovina klubova to je u normalnim zemljama biznis. Na tome se zarađuje. Telekom je kao državna kompanija platila 600 miliona funti za prenos utakmica – duplo više nego kineska televizija za tržište od preko 1,5 milijardi ljudi. Ti izračunaj koliko smo kao zemlja zbog toga ispali glupi.
    Deo od tih 600 miliona naših para će ići čak i vlasniku SBB-a kroz prava na prenos utakmica njegovog kluba. Zbog toga ste vi, SNS-ovci, ispali dodatno glupi, jer vas je Šolak preveslao i sada ga direktno finansirate.
    Nisi ti, nesrećo ni za jedinicu. Zapravo, ti si za žaljenje.

    Reply
   4. Zare

    Čovek ima pare,šta je tu sporno ,a ovi naši sve mučenjaci i sirome posle deset godina tendera,pozajmica,ugrađivanja…eno ih svi nose odela od 1000 evra minimum!!!

    Reply
   5. Urban

    Privatna firma kupila fudbalski klub za svoje pare a drzavna dala 5 x vise novca za prava premijer lige od nasih para. Ne moras da sednes da bi dobio jedan, spremicu ti jedan sendvic

    Reply
   6. peko

    Pirlo posto ne mozes da shvatas ,vlasnik SBBa trosi svoje pare kako hoce ,bas kao i ti a ovi se rasipaju drzavnim parama kao da im je dedovina,da te podsetom na darivanje Drvara,Brckog i Srebrnice svakom po 1 milion evra od cika Vucica koga si ti izglasao.

    Reply
   7. Nušić

    I još nešto, „Genije iz SNS-a“.
    Prava za prenos utakmica Premijer lige su za Francusku plaćena 240 miliona evra. Nemci, Austrijanci i Švajcarci zajedno plaćaju pravo na prenos utakmica Premijer lige 150 miliona evra. Telekom Srbija je platio 600 miliona evra.
    Da li ste vi naprednjaci normalni?
    Telekom taj novac nikada neće moći da vrati nazad kroz prihode od reklama i pretplatu. Godišnji profit Telekoma je oko 35 miliona evra, a samo za prenos utakmica Premijer lige će davati 100 miliona evra godišnje. Moraće da uzme kredit (ako već nije) da bi to otplatio. Taj kredit neće moći da vraća sam, nego će mu u pomoć priskočiti država. Tako ćemo svi mi da plaćamo vaše gluposti.
    600 miliona evra ste bacili kroz prozor!!!
    Da li ste vi normalni? Znate li šta je sve moglo da se uradi tim novcem? Zamisli da je deo tog novca doša u Valjevo. Ceo naš godišnji gradski budžet je oko 5-6% te sume. Zamisli ulice bez rupa, čistiji vazduh, renovirana mnoga važna gradska zdanja… Zamisli sve to. Ne, ti to ne možeš da zamisliš , jer podržavaš to da se 600 miliona evra da na prenos utakmica. A onda je još Šolak, kupivši jedan od klubova čije ćete utakmice da prenosite, od vas naprednjaka napravio takve budale.

    Reply
    1. Toza

     Ukupni godišnji neto prihod Telekoma je 90 miliona evra,ali sve ostalo napisano je tačno!!

     Reply
 1. Yes

  Neka oni plate prvo Valjevu za ono sto duguju za koriscenje gradskih objekata i stvari za njihove one aparate za oglasavanje. Milione duguju.

  Reply
 2. Ivan Valjevski

  Ovaj Pirlo ili je „blesav“ ili je toliko partijski zaluđe. Vlasnik SBB je svojim novcem kupio engleski fudbalski klub, a Telekom je našim novcem platio prenos Premijer lige. To je za normalnog čoveka ogromna razlika.

  Reply
 3. Зоран

  Све је ограничено, осим глупост СНС-оваца: она је безгранична! Жали, Боже, што и нас вуку са собом на дно.

  Reply
 4. Pirlo

  Čekaj bre,koga ovde zamlaćujete. Nije Šolak dao svoje pare već moje i tvoje i pare svih vas. Mi plaćamo pretplatu i SBB-u i Telekomu, istom tom SBB-u koji je u eri DS napravio profit od +619 miliona i tada nam nije smetalo što je jedan privatnik uzurpirao jedno državno preduzeće. Sada kada državno preduzeće postaje konkurencija na tržištu onda su najbučnije pristalice žutog režima. Telekom će da bljesne dolaskom Premijer lige, ceo region već polako prelazi sa SBB na MTS i kroz priliv korisnika MTS će značajno profitirati. Da ne pominjem novac od reklame koje će ići u udarnim terminima tokom igranja premijer lige, jer složićemo se nije isto kada reklama ide za vreme utakmice Poljske lige i za vreme utakmice Premijer lige gde u svakom kolu imamo po 2-3 derbija ( to svakako Djilas zna najbolje jer je njegova firma prva uvela reklame tog tipa).

  I da vam nešto kažem, bio na vlasti SNS,SPS, POKS, SSP ili neko treći, moj izbor će uvek ići na Telekom.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.