Milion dinara za renoviranje kuća interno raseljenih lica u Mionici

Građevinski materijal vredan milion dinara dobiće dve interno raseljene porodice u opštini Mionica. Porodice Belošević i Radivojević moći će da rekonstruišu i adaptiraju svoje kuće. Oni dobijaju kompletan materijal za rekonstrukciju noseće konstrukcije, hidroizolacije, izgradnju sanitarnog čvora, podnih obloga, malterisanja, fasade, uvođenje i zamenu elektro i vodovodnih instalacija i drugih radova neophodnih za završetak gradnje ili adaptaciju.

Predsednik opštine Mionica Boban Janković potpisao je ugovor sa porodicama Belošević i Radivojević.
-Kontinuirano sprovodimo program za stambeno zbrinjavanje porodica interno raseljenih i izbeglih lica. Svaka porodica u našoj opštini nam je podjednako važna.

Beloševići i Radivojevići su vredni i čestiti ljudi, i siguran sam da će im ova pomoć mnogo značiti. Zahvalan sam Komesarijatu za izbeglice i raseljena lica Republike Srbije sa kojima imamo dobru saradnju i uspešno realizujemo projekte, a sve u cilju kvalitetnijeg života naših građana-istakao je Janković.

Progam se realizuje u okviru programa Poboljšanje uslova stanovanja interno raseljenih lica koji sprovode opština Mionica i Komesarijat za izbeglice i raseljena lica Republike Srbije.

Krajem prošle godine, kroz projekat Poboljšanje uslova stanovanja izbeglih lica, građevinski materijal u vrednosti od 900 hiljada dinara dobile su i dve izbegličke porodice na teritoriji opštine Mionica.

1 comment on “Milion dinara za renoviranje kuća interno raseljenih lica u Mionici

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.