Izlaznost do 13h: 12% gradjana

Na referendumu o izmenama Ustava u delu o pravosuđu do 13 časova na glasanje je izašlo ukupno 12 odsto građana, saopštila je Posmatračka misija Crte. Statistička greška sa intervalom poverenja od 95% iznosi +/- 0,5 odsto.

Jutros u Prvoj osnovnoj školi glasao je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković. Gojković je pozvao gradjane Valjeva da ispune svoju gradjansku dužnost i izadju na referendum .

Do 13h na birališta u Srbiji izašlo je 12% gradjana. Poređenja radi na parlamentarnim izborima 21. juna 2020. godine do 13 časova na glasanje je izašlo 22,9 odsto birača.

 

4 comments on “Izlaznost do 13h: 12% gradjana

  1. Logika

    Bitno je da ce na vestima biti kako je narod dao poverenje Vucicu i SNS od 98 % od izaslih jedno 25 % do kraja tj jedno 20% od ukupnog birackog tela,cega se pametan stidi lud se ponosi.

    Reply
    1. Marko

      Bitno je da će se 3. aprila videti ko je ko, a predsednik Vučić ima ogromnu podršku naroda!

      Reply
  2. Predrag Savić

    Sasvim je moguće da mladi gradonačelnik ima dužnost da glasa. Mi, obični gradjani Valjeva, imamo samo pravo da to učinimo…

    Reply
  3. Neuralac

    E to je pravo glasačko telo SNSa 20 % oni su i izašli.Sramota,zato se i donosi zakon o referendumu da u nekom vremenu prođe referendum o Rio Tintu i da kažu hteo narod,to je volja naroda

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.