Eparhija:Vladika Isihije zaražen korona virusom

Informativna služba Eparhije valjevske izdala je saopštenje u kome se navodi da je Episkop valjevki Isihije zaražen korona virusom.

“Držeći do društvene odgovornosti i staranja  za zdravlje vernog naroda, obaveštavamo javnost da je Njegovo Preosveštenstvo Episkop valjevski G. Isihije inficiran virusom SARS- CoV2.  Simptomi bolesti su veoma blagi i Vladika Isihije se nalazi na kućnom lečenju u Eparhijskom dvoru Eparhije valjevske. Prema preporukama lekara, primenjuje terapiju, a u skladu sa novonastalim okolnostima prilagođene su i njegove obaveze u narednim danima. Praznike Krstovdan, Bogojavljenje i Sabor Svetog Jovana Preteče, inače njegovu krsnu slavu, Vladika Isihije obeležiće skromno i molitveno u Eparhijskom dvoru.  Takođe, kao brižni pastir, Vladika Isihije prinosiće molitve za ozdravljenje svih ljudi koje je ova pošast pogodila, kao i za lekare i ostale medicinske radnike, čijim se trudoljubljem svakog dana spasavaju životi.

Informativna služba Eparhije valjevske”

 

1 comment on “Eparhija:Vladika Isihije zaražen korona virusom

  1. Hrišćanin

    Mogobi vladika da pomogne siromašnim porodicama sa malom decom.Tobi Gospodu bilo drago,ali naši veliko dostojnici nema taj osećaj da treba pomoći sirotinji.Zato se molim za sebe netreba niko dase moli u moje ime.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.