Policija otkrila više kilograma amfetamina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu zaplenili su više od četiri kilograma amfetamina i, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili Ž. N. (1996) i N. N. (1974) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u okolini Valjeva, kod Ž. N. neposredno nakon što je izašao iz taksija, kojim je upravljao N. N, pronašla dva paketa sa više od dva kilograma amfetamina.

U pretresu kuće koju Ž. N. koristi, u dnevnoj sobi, ispod drvenog poda, pronađena su još dva paketa sa više od dva kilograma amfetamina, kao i elektronska vagica.

Vozač taksija je, prilikom pregleda, naočigled policije odbacio kesicu sa oko 11 grama kokaina.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

3 comments on “Policija otkrila više kilograma amfetamina

 1. mailman

  Cek, u vozilu taxi udruzenje, vozac tog taxi udruzenja?
  Nesto ne pije vodu znamo svi da su se obogatili na brzinu pa bi policija trebala sa poreskom i ostalim inspekcijama da ceslja udruzenje!
  U njihovim vozilima cesce ide roba, mada to nije kurirska sluzba, nego putnici, Član 91g
  Taksi vozilom ne mogu se prevoziti deca mlađa od šest godina bez punoletnog pratioca. Rade to.
  Taksi vozilom ne mogu se prevoziti posmrtni ostaci i uginule životinje.
  Lica koja se nasilno ponašaju, lica pod dejstvom alkohola ili droge, lica koja mogu zaprljati ili oštetiti unutrašnjost taksi vozila i kućni ljubimci, mogu se prevoziti taksi vozilom samo uz saglasnost taksi vozača. Drugacije NE.
  U delu putničkog vozila kojim se obavlja taksi prevoz namenjenom za prevoz putnika ne mogu se smeštati stvari koje nisu ručni prtljag, osim uz saglasnost taksi vozača.” Dakle pojam Putnik i roba, ne dostava niste kuriri ostavite to za Kurire …
  Policija hitno u sva taxi udruzenja a u ovo posebno, da vidimo odakle lova za stance?

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.