Nema novih mera

      2 коментара на Nema novih mera

Novih mera neće biti, postojeće ostaju na snazi, odluka je Kriznog štaba Srbije. Iako je danima medicinski deo Kriznog štaba najavljivao da će zatražiti da kovid propusnice narednih dana važe 24h taj zahtev nije uvažen .

„Epidemiološka situacija stabilna poslednjih nedelja i stopa je među najnižima u Evropi. Ono što se pokazala kao ispravna odluka sa poslednje sednice Kriznog štaba je da raspust nije počeo ranije i da se u školama zadržala dobra epidemiološka situacija. Ovaj period slava i proslava evo već treću godinu pričamo da moramo biti svesni da je virus tu i da je omikron tu koji se znatno brže širi. Kada sumiramo sve došli smo do zaključka da sve mere koje su sada na snazi ostanu“, rekla je Kisić na konferenciji za novinare nakon sednice Kriznog štaba.

Ova izjava bila je ujedno I odgovor na pitanja vezaa za organizovane dočeke Nove godine u Srbiji.

Organizovanog dočka Nove godine u Valjevu neće biti , ali je zato u planu organizovanje dočeka Srpske nove godine.

2 comments on “Nema novih mera

  1. Deda Mića

    Darija Sisić Tupavčević, posle proslave Srpske nove godine spremaj šatore za novoobolele.A ovaj krizni štab da ima mozga rasformirao bi se odavno i stao uz struku.Srbi su inadžije, pa makar i na sopstvenu štetu, ima da se slavi pa neka pocrkamo posle svi.U inat! Da nije tužno bilo bi smešno.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.