Počelo asfaltiranje gornjeg dela Ulice Vuka Karadžića

Rekonstrukcija Ulice Vuka Karadžića polako se privodi kraju. Kako saznajemo sledi asfaltiranje do Kardjordjeve ulice.

Gornji deo Ulice Vuka Karadžića praktično je spreman za asfaltiranje. Povoljne vremenske prilike poslednjih dana uticale su na to da se radovi polako privode kraju. Radnike preduzeća Kompresor ing juče i nakon smrkavanja zatekli smo na gradilištu u postupku sabijanja podloge valjcima.  Kako se na licu mesta može videti uradjene su šahte, ivičnjaci, postavljene kanalizacione cevi, a kako je najavljeno trotoari će biti uradjeni od behaton ploča.

Radovi na rekonstrukciji ulice započeti su u septembru mesecu , a radove je otežala i usporila situacija sa podzemnim vodovima na koje se naišlo , a koji se nisu nalazili u izvodjačkom projektu što je dovelo do toga da u skoro celoj dužini ulici bude radjen ručni iskop umesto mašinskog. Valjevo inače nema potpun katastar podzemnih vodova.

Kako Vamedia nezvanično saznaje,  narednih dana biće uradjena  i sama raskrsnica sa Karadordjevom ulicom, a  u toku su radovi i u drugom delu ulice gde će biti  izgradjen i  separator za kanalizaciju. Ipak samu dinamiku radova u narednim danima definisaće vremenske prilike s obzirom da neki radovi ne mogu biti izvodjeni na niskim temperaturama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.