Skupština odlučuje: Grujičić novi član Veća

Danas će biti održana 17-ta po redu sednica Skupštine grada. Pred odbornicima odluka o porezima za narednu godinu, ali I izveštaj o izvršenju budžeta za period januar-septembar ove godine. Skupština će danas izabrati I novog člana Gradskog veća.

Nakon što je ostavku iz profesionalnih razloga na mesto člana Veća podneo dr Dušan Ružičić , Skupština će danas izabrati novog člana na njegovo mesto.

Kako saznajemo predlog odbornicima za ovo mesto biće dr Dobrivoje Grujičić. Grujičić je javnosti poznat kao svojevremenoo direktor bolnice , ali I predsednik GO SNS-a u periodu od 2012 do 2015. Godine kada ga je na tom mestu zamenio Slobodan Gvozdenović. Grujičić je potom bio jedan od potpredsednika ove stranke .

Gradska Skupština danas će razmatrati izvršenje budžeta za ovu godinu u periodu od januara do septembra, ali I odluku vezanu za poreze u narednoj godini. Grad je ranije izdao I saopštenje vezano za povećanje poreza iako je poznato, a o čemu je Vamedia I izveštavala , da je u proteklom periodu upravo zbog velikog broja novoizgradjenih stanova povećana I prodajna cena po kvadratu. Visina poreza  upravo se utvrdjuje  na osnovu prometa nepokretnosti  .

2 comments on “Skupština odlučuje: Grujičić novi član Veća

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.