SNS:Nesvakidašnji događaj na Skupštinskom zasedanju

GrO SNS-a izdao je saopštenje za javnost povodom nastupa odbornika SPS-JS Dragan Vićentića na sednici Skupštine grada. Saopštenje prenosimo u celosti:

“Dok se Srbija bori sa ponovnim talasom korona virusa, mesta u KOVID-19 bolnicama se ubrzano popunjavaju, na jučerašnjoj sednici Skupštine grada Valjeva, desio se nesvakidašnji događaj, kada je odbornik SPS – JS Dragan Vićentić, obeležen žutom trakom oko ruke, izašao za govornicu i predložio da se ljudima koji nisu vakcinisani podele žute trake.

Najpre je rekao da želi da pohvali premijerku za akcije koje sprovodi za rešavanje kovida. „Shodno merama koje je donela Vlada, da se posle 22 časa uvede da inspekcije kontrolišu ko ima ausvajs ko nema, da se olakša rad inspekcijama i da se svi oni koji nisu vakcinisani, pošto se pravo to da su oni građani drugog reda u odnosu na ostale, da se svi oni obeleže sa žutim trakama, kako bi policija odmah to videla i da se zna ko je ko“, rekao je odbornik SPS – JS Dragan Vićentić.

Teorije zavere o vakcinama su postale toliko prisutne, da mnogima postaju čak i smešne. Da li je odbornik SPS – JS Dragan Vićentić svestan situacije u kojoj se nalazimo, koliko svakodnevno ljudi umire od Korona virusa? Dok mnogobrojni Evropski i svetski mediji izveštavaju iz Srbije kao o ‘svetskom čudu’, u kome ne morate ni da zakazujete vakcinaciju, a uz to još i možete da birate između četiri proizvođača, odbornik SPS – JS Dragan Vićentić javno ubeđuje druge da to ne čine i propagira nacizam.

Ovakva scena je ‘naučna fantastika’ u većini zemalja sveta, pa i širom Evropske unije. U većini evropskih zemalja važe strogi propisi o pozivu za vakcinaciju. Nakon ovog događaja na Skupštinskom zasedanju, nameće se pitanje koga su to građani Valjeva ispred koalicije SPS – JS izabrali da ih predstavlja u Skupštini? Ovom prilikom apelujem na građane, da ubuduće dobro razmisle koga biraju i kome će ukazati svoje poverenje.

Šef odborničke grupe „Aleksandar Vučić – Za našu decu.“, Radoica Rstić”

6 comments on “SNS:Nesvakidašnji događaj na Skupštinskom zasedanju

 1. NapreDNO

  Opa Lepi Mica se potpisao.
  Kako se zove to kad Brnaba kaze da ne veruje u mere?
  Kako se zove to kad AV vodja ne sme da uvede mere jer se plasi da izgubi glasove koje ne pokrade?

  I najvaznije pitanje, za Lepog Micu, kako se zove to kad se cenzurisano i cenzurisano diploma?

  Reply
 2. Kolubara

  Ovaj Rstić je baš sramota za Valjevo,kakva poplava ovakve likove izbaci baš u Valjevo

  Reply
  1. Baki

   Pa tebe Radoice nećemo sigurno glasati jer si gori od tvojih bivših partijskih kolega iz SPS a kakav si loš čovek vidi se iz tvojih komentara o tvojoj bivšoj stranci i bivšim koalicionim partnerima sa kojima si se lizao u prošlom mandatu.
   Sram te bilo ako znaš šta to znači!!!

   Reply
 3. Анонимни

  Vi ste sramota za Valjevo,a vasi nadredjeni za Srbiju!Odvratni ste mislim na SNS

  Reply
 4. Ištvan

  Podrska za Dragana Vicentica! Covek je veliki patriota! Tako je, zatvaraju nas i odvajaju ljude, kao da smo logorasi!

  Reply
 5. Miro

  Bravo Radojice. Samo nastavi da цензурисано poverenicu koja ne zna dal je pošla il je došla

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.